[b4 1.9tdi 1Z] osłona dźwigni zmiany biegów
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
[b4 1.9tdi 1Z] osłona dźwigni zmiany biegów
Witam.Panowie muszę wymienić gumową osłonę która znajduje się od dołu pod osłoną dźwigni zmiany biegów.Czy ktoś już to wymieniał?? Jak tak na to patrzyłem to wygląda że to jest na jednej śrubie zamontowane. i drugie pytanie zna ktoś może numer jakiegoś zamiennika bo nigdzie nie mogę tego znaleźć a oryginał kosztuje 80zł :shock:
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
tak 80 zł to netto <ok> kurcze myślałem że dostane jakiś zamiennik ale szukałem i nic nie ma.za kawałek gumy ponad 100zł chyba oszaleli.nie wiem co u mnie się stało ale jest pęknięty i trzyma się tylko na tej śrubie od dołu...będę musiał poszukać na szrotach.we wszystkich modelach b3 - b4 były takie same osłony??
ja kolego kupiłem na szrocie w idealnym stanie za 5zł ;p może Ci coś na myśl nasunie aby gdzieś takie cóś dostać ;]hudy pisze:tak 80 zł to netto <ok> kurcze myślałem że dostane jakiś zamiennik ale szukałem i nic nie ma.za kawałek gumy ponad 100zł chyba oszaleli.nie wiem co u mnie się stało ale jest pęknięty i trzyma się tylko na tej śrubie od dołu...będę musiał poszukać na szrotach.we wszystkich modelach b3 - b4 były takie same osłony??