albo tygodni ;p ja sie zebralem i oddalem na gwarancje ale nie polecam...tomek1982 pisze:ladnych pare dni
jak mi cos strzelalo to byla to poduszka mcpersona, sprezyne sam mozesz sobie sprawdzic czy dobrze lezy...
łożysko w górnym mocowaniu macpersona strzela jak się kończy...poduszki są w łóżku :mrgreen:Kolczat pisze:jak mi cos strzelalo to byla to poduszka mcpersona, sprezyne sam mozesz sobie sprawdzic czy dobrze lezy...
No nie do konca sie zgodze ze bez sensowna operacja,koszt takiej operacji to groszeKolczat pisze:no ale chyba nie powiesz mi ze ktos sprzedaje specjalny olej do tego za 50pln/litr? podejrzewam ze ten olej za ta kase jest do regeneracji wkladow... a tak btw to i tak uwazam takie zalewanie macpersona olejem za bezsensowna operacje, ale badz co badz nie szkodzaca niczemu...
Mądrzysz jeżeli już , tak jest bardziej po polskiemu... :lol:Kolczat pisze:.. a co do jednego amora to jezdziles ze sie tak madrujesz?
Ciekawi mnie gdzie jeździsz, że masz odczucie... że jest ok.Kolczat pisze:luk_OP_Q89, za bardzo generalizujesz wypowiedzi, opisalem moj problem na konkretnych warunkach i nic mi oraz deskorolce sie nigdy nie stalo, wszystko ma swoje uwarunkowania o ktorych pisalem