masrepus pisze:duo pisze:nie bardzo wiem co ma być tak tylko w sensie podobnie tylko inaczej skoro ja się wziąłem za spoiler a co do rzeczy ma tutaj ta fota ? <osohozi>
To po kiego grzyba wypisujesz o polerkach przed zlotem. Po polerce było by podobnie do tej foty tylko inaczej, bo to auto to inna wersja lamp i zderzaków.Powstrzymam się od docinek i zostawmy tą sprawę, bo jaśniepana temat zostął zaśmiecony ładnym zdjęciem, którego nie da się wykasować.
:shock: przecież ja napisałem że idę do garażu ogaraniać spoiler a nie robić polerkę

poczytaj dokładnie ze zrozumieniem :!:
szczerze ? to tego jaśnie pana powinienem potraktować jako docinkę chyba
keczy pisze:duo, a czym wypelniales te ubytki? Spojler bym potraktowal jakims hamachem z drobnym papierem, tylko pytanie czy nie porobia sie jakis grubsze dolki? :roll:
sam nie wiem podczas piaskowania strasznie się grzał i baliśmy się żeby piach nie nie zniszczył go ... scansol nie daje rady trzeba zatem jakoś to matować delikatnie też zeby nie grzało się, trudny temat się okazał a myślałem ze raz dwa sie wypiaskuje i temat będzie ogarnięty ale tak zawsze jest .. zawsze pod górke nawet z najprostszymi sprawami, aż ta złośliwość rzeczy martwych :mrgreen: