[ 4000s quattro ] przedlift na warsztacie str. 13
Keczy masz tu z bliska spoiler po 27 latach w Ori stanie .. i w gratisie fote 50/50 podczas ściągania świateł wstecznych .. od malucha :mrgreen: kierunki w zderzaku zostały poklejone, ubytki wypełnione i całość spolerowana na żywo wyglądają dużo ładniej, na fotach śmietnik, strasznie mi to nie daje spokoju - na bieżąco przeglądam świeże ogłoszenia na wszystkich ebayach .. dramat
- Audi Sport
- Forum Audi 80
nie bardzo wiem co ma być tak tylko w sensie podobnie tylko inaczej skoro ja się wziąłem za spoiler a co do rzeczy ma tutaj ta fota ? <osohozi>
generalnie poszło pół butelki mega mocnego środku to usuwania farby i prawie nic jedynie spękania lakieru delikatnie się rozszerzyły nie wiem czym to pomalowali ale jestem pod wrażeniem ... no nic jutro oscylarka idzie w ruch .. niedziela coraz bliżej
w każdym razie bilans dnia nie jest taki najgorszy nowe koło na pokładzie :mrgreen:
generalnie poszło pół butelki mega mocnego środku to usuwania farby i prawie nic jedynie spękania lakieru delikatnie się rozszerzyły nie wiem czym to pomalowali ale jestem pod wrażeniem ... no nic jutro oscylarka idzie w ruch .. niedziela coraz bliżej
w każdym razie bilans dnia nie jest taki najgorszy nowe koło na pokładzie :mrgreen:
To po kiego grzyba wypisujesz o polerkach przed zlotem. Po polerce było by podobnie do tej foty tylko inaczej, bo to auto to inna wersja lamp i zderzaków.Powstrzymam się od docinek i zostawmy tą sprawę, bo jaśniepana temat zostął zaśmiecony ładnym zdjęciem, którego nie da się wykasować.duo pisze:nie bardzo wiem co ma być tak tylko w sensie podobnie tylko inaczej skoro ja się wziąłem za spoiler a co do rzeczy ma tutaj ta fota ? <osohozi>
:shock: przecież ja napisałem że idę do garażu ogaraniać spoiler a nie robić polerkę poczytaj dokładnie ze zrozumieniem :!:masrepus pisze:To po kiego grzyba wypisujesz o polerkach przed zlotem. Po polerce było by podobnie do tej foty tylko inaczej, bo to auto to inna wersja lamp i zderzaków.Powstrzymam się od docinek i zostawmy tą sprawę, bo jaśniepana temat zostął zaśmiecony ładnym zdjęciem, którego nie da się wykasować.duo pisze:nie bardzo wiem co ma być tak tylko w sensie podobnie tylko inaczej skoro ja się wziąłem za spoiler a co do rzeczy ma tutaj ta fota ? <osohozi>
szczerze ? to tego jaśnie pana powinienem potraktować jako docinkę chyba
sam nie wiem podczas piaskowania strasznie się grzał i baliśmy się żeby piach nie nie zniszczył go ... scansol nie daje rady trzeba zatem jakoś to matować delikatnie też zeby nie grzało się, trudny temat się okazał a myślałem ze raz dwa sie wypiaskuje i temat będzie ogarnięty ale tak zawsze jest .. zawsze pod górke nawet z najprostszymi sprawami, aż ta złośliwość rzeczy martwych :mrgreen:keczy pisze:duo, a czym wypelniales te ubytki? Spojler bym potraktowal jakims hamachem z drobnym papierem, tylko pytanie czy nie porobia sie jakis grubsze dolki? :roll:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Nie miałem tego twojego spojlera w ręku ale jeśli jest elastyczny-guma to szlify wyjdą tragicznie.Spróbuj położyc na elemencie szmatę najlepiej bawełnę i polej chemią(nie odparuje z powierzchni a lakier zacznie wstawac) przy odrobinie cierpliwości zsuniesz za którymś razem szmatę z kawałkami lakieru.Ja tak zdejmowałem lakier z b2,szmata na element nitro w szmatę i żarło-przerwa na fajkę a potem sprawdzasz czy schodzi(dociśnij szmatę ręką).Agresywniejsza chemia typu dekonserwacja może uszkodzic gumę(wżery,rozpuszczenia itp.).
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: