Zlot AKP Toruń 16-18.09.2011 - Kto się wybiera&Wrażenia
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
dzieki aczkolwiek to w wiekszosci zasluga mojego trenera deejayya 8-)kuba2955 pisze:no sagem, szcuneczek ogarniasz fure, ale masz też jakąś krótką skrzynie dobry zawias i opony niezłe, co nie zmienia faktu że główny czynnik to umiejętności, dałeś nam popalić :mrgreen:
No nie wiem nie wiem czy taka ciezka kolubryna jaka jest 3b z przodu na tym torze co kolwiek zdziala, moze w normalnym setupie tak, ale na pewno nie w takim jak my zrobilismy ( chodz mi o szykany - dośc ciasno ).chmiel25 pisze:Musisz Loe wpaść Eska i bedzie spokojLeo pisze:normalnie aż mi na ambicję weszło, że ośka wygrała
następnym razem nie będzie tak łatwo
Było fajne b2 Quattro z 7A troche dłubnietym pod maska i jego obawialismy sie najbardziej - ale dwie sekundy z tyłu.
Buba też latał swoim 3B, a tam ma około 280 koni, ale auto z waga 1500 czy 1600kg mimo duzej mocy hamuje gorzej i jak dj powiedzial praw fizyki nie oszukasz.
Wiekszych szkód mogla by narobic jakas wybebeszona 100 konna honda.
kto ma kfatro ten ma latwo tym razem tak nie bylo :mrgreen:
p.s chmiel na wyrazowie to ja sie uczylem jezdzic wiec wiesz, marny ze mnie kierowca.
pozdro
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Impreza bardzo klawa. Poduszki już naprawiłem, dospawałem, dorezałem, dokleiłem i jest bardzo dobrze. Oby więcej takich imprez.
Napiszmy może mniej więcej jak wyszło ze spalaniem. Ja spaliłem około 18 litrów pb98 na 80 km jazdy po torze, no może 70. Bynajmniej coś w tych granicach. Jak na starego k-jeta, chyba nie jest źle^^
PS: tak nawiasem mówiąc to moje 105 koników też pogoniło wszystkie quattro. Tylko sagem o ponad sekundkę lepszy.
Napiszmy może mniej więcej jak wyszło ze spalaniem. Ja spaliłem około 18 litrów pb98 na 80 km jazdy po torze, no może 70. Bynajmniej coś w tych granicach. Jak na starego k-jeta, chyba nie jest źle^^
PS: tak nawiasem mówiąc to moje 105 koników też pogoniło wszystkie quattro. Tylko sagem o ponad sekundkę lepszy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Kontakt:
zlot oczywiście jak najbardziej udany <ok>
Jasiu dzięki za narzędzia i pomoc przy klepaniu drążka :mrgreen:
deejay - zacny filmik, na przyszłość wyciągnę wnioski <ok> i dzięki za lewarek :mrgreen:
Bubie oczywiście wielkie dzięki za zlot
Żanie i Pawłowi dziękuję za odholowanie do pokoju w nocy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i wszystkim innym za zacną atmosferę
A moje audi jeszcze nie nadaje się na tor... "przypadkiem" nagrane.
deejay nie wiem czy mogłem, ale wrzuciłem, jak nie mogę, usunę <ok>
z mojego piątkowego testowego przejazdu, który mnie niestety automatycznie zdyskwalifikował z sobotnich zmagań na czas.... <ok> Pierwsze okrążenie miało być oczywiście "spokojnym przejazdem".... ale nie mogłem się powstrzymać <rotfl>
Do zobaczenia na kolejnym zlociku <ok>
Jasiu dzięki za narzędzia i pomoc przy klepaniu drążka :mrgreen:
deejay - zacny filmik, na przyszłość wyciągnę wnioski <ok> i dzięki za lewarek :mrgreen:
Bubie oczywiście wielkie dzięki za zlot
Żanie i Pawłowi dziękuję za odholowanie do pokoju w nocy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i wszystkim innym za zacną atmosferę
A moje audi jeszcze nie nadaje się na tor... "przypadkiem" nagrane.
deejay nie wiem czy mogłem, ale wrzuciłem, jak nie mogę, usunę <ok>
z mojego piątkowego testowego przejazdu, który mnie niestety automatycznie zdyskwalifikował z sobotnich zmagań na czas.... <ok> Pierwsze okrążenie miało być oczywiście "spokojnym przejazdem".... ale nie mogłem się powstrzymać <rotfl>
Do zobaczenia na kolejnym zlociku <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Kontakt:
belka uciekła w bok, bo drążek panharda się wygiął. <ok> a drążek jest właśnie po to, żeby tylna belka trzymała się na miejscu i nie uciekała na boki prawo/lewo <ok> zgięło się i belka poszła w prawo tak mocno, że lewe koło zaparło się o wewnętrzny błotnik :lol: :lol: :lol: :lol: fun fun funKolczat pisze:spaykee, co sie stalo z belka?
i jeszczec raz - na prawdę było super. <ok>