[80 B4 ABK] Kontrolka niedomkniętych drzwi
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam
Również zamontowałem sobie kontrolkę niedomkniętych drzwi i użyłem do tego ikony otwartego dachu bo taka była w standardzie, plus podłączyłem do radia a masę podłączałem do alarmu gdzie zbierane są wszystkie masy otwartych drzwi i maski więc tak wyszło że działa to na wszystkie drzwi i otwartą maskę <ok>
Również zamontowałem sobie kontrolkę niedomkniętych drzwi i użyłem do tego ikony otwartego dachu bo taka była w standardzie, plus podłączyłem do radia a masę podłączałem do alarmu gdzie zbierane są wszystkie masy otwartych drzwi i maski więc tak wyszło że działa to na wszystkie drzwi i otwartą maskę <ok>
To jeszcze jeden sposób kolego YoGii wez sobie i podepnij zamiast do krancowki to do jednego z kabelkow swiatla podsufitki ,sa to takie trzy zlaczone razem kabelki biegna one wlasnie od swiatla podsufitki dalej na dół poprzez lewy słupek kierowcy. W każdym badz razie jeden z nich powinien byc czarno bialy hmm kurde w sumie to juz zapomnialem jakie to kolory ale cos takiego no to jak co to przykombinuj w ten sposób :mrgreen: