[b4 2.0 ACE] Modyfikacje - Swap
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
BORBET a twoj Competition ile pali skoro mowisz ze 15 to duzo???borbet pisze:Martivw pisze:troche nie chce mi sie wierzyc w twoje spalanie bo mi pali 15 ale paliwa bo gazu nie mam choc czasami sie zastanawiam nad nim. A jezeli twoja paczka naprwde tyle pali to tylko pozazdroscic
oj na pewno masz coś do wymiany, mi nigdy tyle competition nie spaliła !! Usterka jest też pewnie przyczyną spadku mocy.. więc szukaj dobrego mechanika i musi się poprawić
czy ktoś z Was przynajmniej zastanawiał sie 5 minut jaki to wydatek taki swap?kamilB4 pisze:Jak już chcesz wymienić silnik na V to zastanów sie nad na 2.5 V6 Tdi 180km.
Mało pali,a szybko jeździ.
co drugi temat dotyczy swapu... miliony pytań a zero efektów... sorki ale juz mnie to powoli męczy :!:
kolejne bezsensowne posty będą kasowane bez uprzedzenia.
Frano
Jaki to SWAP ??????????????
Moim zdaniem Swap to silnik zamontowany w aucie, który nie wychodził w nim seryjnie.
To po prostu wymiana silnika, która komplikuje jego rozruch bo wszystko nie pasuje.
Wszyscy najlepiej by chcieli, żeby audiczki paliły 6,5 litra gazu w mieście i 5,2 w trasie.
A moja żre 19 litrów gazu i 15 litrów benzyny. Uważam to za normę.
Moim zdaniem Swap to silnik zamontowany w aucie, który nie wychodził w nim seryjnie.
To po prostu wymiana silnika, która komplikuje jego rozruch bo wszystko nie pasuje.
Wszyscy najlepiej by chcieli, żeby audiczki paliły 6,5 litra gazu w mieście i 5,2 w trasie.
A moja żre 19 litrów gazu i 15 litrów benzyny. Uważam to za normę.
FranoF1, i ClNEK, to sa tematy w ktorych opisujecie swojego swapa od poczatku tzn.ze go juz zrobiliscie,a mi chodzi o zakladane tematy typu ,,co sadzicie o swapie 1.9tdi na 2.8...,, albo cos podobnego co i tak nie przynosi zadnego koncowego efektu,bo zamiast ktos kto przez to przechodzil albo ma troche pojecia poradzil by cos.odradza robienie swapa
ja sam osobiscie szukam juz od kilku miesiecy zeby cos zrobic w swoim aucie ale nic nie znajduje i nie zakladam tematu bo odpowiedzi beda ,,sprzedaj i kup 2.8 albo 2.2t i nikt mi nie powie nic konkretnego
ja sam osobiscie szukam juz od kilku miesiecy zeby cos zrobic w swoim aucie ale nic nie znajduje i nie zakladam tematu bo odpowiedzi beda ,,sprzedaj i kup 2.8 albo 2.2t i nikt mi nie powie nic konkretnego