[ 4000s quattro ] przedlift na warsztacie str. 13
Auto jest ok, fajne wyposażenie pewnie większość do naprawienia, być może nie miało dzwona czy innego wieśniactwa przy naprawach, a to się liczy. Aczkolwiek jak każde inne B2 trzeba całe przelakierować, a i pewnie tu i tam jakaś delikatna robótka blacharska. Żeby było na prawdę ładne na zewnątrz i wewnątrz trzeba trochę się napracować i wpompować gotóweczki, żeby zaczęło jeździć też.
Się okaże czy starczy samozaparcia na to wszystko.
P.S.1 Ta dokładeczka przednia niespecjalnie jest rarytasem, trochę tego było i istnieje w sprzedaży, nawet w sensownym stanie.
P.S.2 Odnośnie koloru tego spojlerka, to żaden idiota nie wpadł na pomysł żeby go malować, tylko był w odcieniu lakieru fabrycznie (vide komentarz kolegi Tighe). Trącił go już ząb czasu, jak resztę auta.
P.S.1 Ta dokładeczka przednia niespecjalnie jest rarytasem, trochę tego było i istnieje w sprzedaży, nawet w sensownym stanie.
P.S.2 Odnośnie koloru tego spojlerka, to żaden idiota nie wpadł na pomysł żeby go malować, tylko był w odcieniu lakieru fabrycznie (vide komentarz kolegi Tighe). Trącił go już ząb czasu, jak resztę auta.
na pw Ci odpisałemMurdzi pisze:Kolego duo, Audica naprawdę zacna A tak przy okazji -> co z moimi diodami? Wysłałem parę PW, wiadomość na GG a nawet smsa na numer z podpisu i zero odpowiedzi, a przelew w zeszły wtorek ogarnięty... Lecimy w kulki?
auto ma 27 lat i było mało ale użytkowane na codzień przez normalnych ludzi żadynch tam fanatyków miłośników itd więc jest ładne jak na ten wiek ale nie idealne - jakieś wady musi mieć bo bym się nudził :mrgreen:i28 pisze:Auto jest ok, fajne wyposażenie pewnie większość do naprawienia, być może nie miało dzwona czy innego wieśniactwa przy naprawach, a to się liczy. Aczkolwiek jak każde inne B2 trzeba całe przelakierować, a i pewnie tu i tam jakaś delikatna robótka blacharska. Żeby było na prawdę ładne na zewnątrz i wewnątrz trzeba trochę się napracować i wpompować gotóweczki, żeby zaczęło jeździć też.
dokładka zaczyna być rarytas a jej stan to już w ogóle jest rarka be urazy ale kontakt z częściami to ja mam nie mały i znam rzeczywistość
co do spoilera .. były lakierowane fabrycznie lub nie lakierowane wszystko zależało od pierwszego właściciela - ile zapłacił taki dostał
co do auta ... dokładka gotowa czeka na kolor ... spoiler już w podkładzie było troche zabawy z wydarciem fabrycznej farby .. wszystko było czerwone wokoło wyglądałem jak święty mikołaj tylko taki chudy :mrgreen: skurczybyki tak to dobrze pomalowali, że mi się płakać chciało gdyby nie tych kilka popękań to ta farba by się trzymała do końca świata i jeden dzień dłużej :mrgreen: jutro lecimy z koksem dalej :!: niedziela depcze po piętach, a jeszcze z doskoku compi jest ogaraniane
Nikogo nie uraziłeś, są też inni mający kontakt z częściami.duo pisze: dokładka zaczyna być rarytas a jej stan to już w ogóle jest rarka be urazy ale kontakt z częściami to ja mam nie mały i znam rzeczywistość
W quattro były standardowo w kolorze nadwozia, musiałbyś sobie zażyczyć czarny, osobiście się nie spotkałem poza jakimiś przeróbkami, szczególnie po dzwonach.duo pisze: co do spoilera .. były lakierowane fabrycznie lub nie lakierowane wszystko zależało od pierwszego właściciela - ile zapłacił taki dostał
oczywiście - bedzie oryginał tak jak wyszło w fabryki :mrgreen: a farbe zddzierałem całkowicie do zera żeby była pewność ze od nowa się calość położy i nic się nie będzie działo fabryka zrobiła 27 lat temu i tyle wytrzymało ciekawe ile moje wytrzyma :mrgreen:noorbi pisze:to już nie kumam, pod kolor znaczy będzie ?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK