Kozubnik II odsłona - ciąg dalszy tematu to kamieniołom Kozy
zagłosowałem, już nie ma po połowie . 9 mi bardziej pasuje...
[ Dodano: 2011-09-23, 20:39 ]
to jak będzie z tym tematem?? dwa zloty to była by świetna sprawa, dwie ekipy w jednym miejscu, wiele do opowiadania, świetna atmosfera, oczywiście żeby tylko pogoda dopisała , ja właściwie to na oba terminy dam radę, ale przy 9 jest wypłata
[ Dodano: 2011-09-23, 20:39 ]
to jak będzie z tym tematem?? dwa zloty to była by świetna sprawa, dwie ekipy w jednym miejscu, wiele do opowiadania, świetna atmosfera, oczywiście żeby tylko pogoda dopisała , ja właściwie to na oba terminy dam radę, ale przy 9 jest wypłata
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Też nad tym myślę - jak będzie taki przybliżony remis to robimy dwa małe zloty - zawsze ktoś się zjawithebarylka pisze:hymmm i znów jest remis :shock:
to może 2 zrobimy
no bo chce żeby wszyscy byli na ostatnim zlocie w tym roku na kozubie <ok>
Na dzień dzisiejszy to jestem za dwoma małymi zlotami - piszę małe a jakie będą to czas pokaże
Aktualne info jak zwykle w pierwszym poście
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2011, 15:55 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Pojawił się problem
Wczoraj wieczór 25.09 byłem sprawdzić miejscówkę i na parking nie da się wjechać ponieważ zrobili tam tymczasowe składowisko drzewa bo wycinają las
Jak nie uprzątną drzew i kupy trocin to nici ze zlotu
W piątek lub sobotę prosimy SzymkaB lub Baryłkę by zobaczyli czy parking jest już pusty - jeśli nie to 2 październik odpada - wtedy czekamy do 9 października - przed 9 października oczywiście sprawdzimy czy już drzewo znikło
Pozostało nam czekać i mieć nadzieję że drzewo zniknie lub zrobić ognisko tam gdzie ostatnie dwa zloty w Kozubniku czyli pod Daglezją
Wszelkie aktualne info jak zwykle w pierwszym poście !!!
Wczoraj wieczór 25.09 byłem sprawdzić miejscówkę i na parking nie da się wjechać ponieważ zrobili tam tymczasowe składowisko drzewa bo wycinają las
Jak nie uprzątną drzew i kupy trocin to nici ze zlotu
W piątek lub sobotę prosimy SzymkaB lub Baryłkę by zobaczyli czy parking jest już pusty - jeśli nie to 2 październik odpada - wtedy czekamy do 9 października - przed 9 października oczywiście sprawdzimy czy już drzewo znikło
Pozostało nam czekać i mieć nadzieję że drzewo zniknie lub zrobić ognisko tam gdzie ostatnie dwa zloty w Kozubniku czyli pod Daglezją
Wszelkie aktualne info jak zwykle w pierwszym poście !!!