Kozubnik II odsłona - ciąg dalszy tematu to kamieniołom Kozy
-
- Forum Audi 80
- Smerfetka8
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
thebarylka pisze:Smerfetka8 pisze:w miejscu gdzie odbywały się poprzednie spoty...
i to by było dobre...XD
raczej nie zgodzi się na to "guru" Kozubnika
p.s czemu wybraliście mnie na autora ??
Witam
Wszystkie info w pierwszym poście
Zlot - jako że parking na górze zajęty przez zwały drzewa czekamy do piątku - w piątek kolega zobaczy czy drzewo usunęli - jeśli tak to zajedziemy 2-go pod Anię na ognisko - jeśli parking będzie zawalony to możemy się zatrzymać pod Daglezją ale czy Wam odpowiada Daglezja ? i czy chcecie robić ognisko pod Daglezją czy tylko przejść się po ruinach ? bo pod Daglezją to jest małe śmieciowisko
Teraz odnośnie 9-tego - jak drzewo zniknie do piątku przed 9-tym to robimy według planu - jak drzewo nie zniknie to mogę tyko zaproponować zjazd pod Daglezję i ewentualnie ognisko pod daglezją
Tylko tak jak mówię pod Daglezją jest trochę nie za ładnie - śmieciowisko - więc jak chcemy ognisko to pod Anią jest lepiej tylko trzeba czekać i być przygotowanym że drzewo nie zniknie !!!
Pozdrawiam - Demon Kozubnika
Kubik pisze:Prawdopodobnie to będzie jeden z ostatnich zlotów w okolicy ruin tego ośrodka bo ma tam powstać bardzo ekskluzywny ośrodek wypoczynkowy.
Takie jest założenie..... a tak naprawde to jeszcze długo trzeba będzie czekac......
Problem kanalizacji i wody
Dla wtajemniczonychj HPR miał własną oczyszczalnie scieków, a ja dowiedziałem sie o tym dopiero z Ziemiorem ......
Na tą chwilę są już gotowe projekty, a czy budowa zacznie się zaraz czy za rok zależy od mega biurokracji jaka w naszym kraju panuje. Jest jeszcze wiele rzeczy do uzgodnienia które inwestor musi pochytać zanim dostanie pozwolenie na budowę.Takie jest założenie..... a tak naprawde to jeszcze długo trzeba będzie czekac......
Problem kanalizacji i wody
Tyle w OT.
Do zobaczenia 9 tego <ok>
no to panowie i Panie, nie ma co sie szczypac na dwa terminy, wiekszosc woli 9 Październik wiec niech taki pozostanie, kto nie da rady, trudno, moze jaoks sobie wykombinuje wolne, wszak to jeszcze 2 tygodnie. nie mieszajmy kilku terminow. czas do 9 jescze jest, wiec jesli nie bedzie uprzatniete pod Anią (dziwnie to zabrzmiało ) to zrobimy ognisko tam gdzie zawsze, czyli pod daglezją....
- wampir1988
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub