Ważne!! pisz! <nono>Zayebatsu pisze:jest jeszcze trzecia opcja ale to nie ważne
Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
A czy opłaca sie inwestować ??? Oto jest pytanie :roll: Ja na moją też miałem wielkie plany a skonczylo sie na porządnym odchwaszczeniu głównie wnętrza na 80 % i mechaniki... z podtlenkiem elpegu mnie juz nerw brał... bo jak sie raz spieprzyło to zaczelo juz po calosci po kolei wszystko... a blacharka była w stanie tragicznym :evil: a na lakierowanie kasy brak. Więc sprzedałem i dzisiaj prawdopodobnie uderzam w Polske po Avanta 1Z :mrgreen:
... po tym właśnie można poznać prawdziwego pasjonatę... "Tam gdzie zaczyna się pasja - kończy się ekonomia...". Jedni mają więcej samozaparcia, inni mniej... Jednak nie ma na tym świecie człowieka, który nie obejrzałby się za ładnie odrestaurowanym autem...benjy2 pisze:A czy opłaca sie inwestować ??? Oto jest pytanie :roll:
Wróble na spacer nie chadzają :mrgreen: <ok> <lol>Zayebatsu pisze:Ptaka na spacer trzeba wyprowadzić <lol>TYGRYSQ pisze:Ważne!! pisz! <nono>Zayebatsu pisze:jest jeszcze trzecia opcja ale to nie ważne
A w łeb to czasem nie chcesz?benjy2 pisze:Więc sprzedałem i dzisiaj prawdopodobnie uderzam w Polske po Avanta 1Z :mrgreen:
Czy sie opłaca? Jasne ze nie :mrgreen: ale tyle kasy władowałem ze i również nie opłaca się sprzedawać Ładna chociaż jest ta kobita że kupe dla niej sprzedałeś i "prorodzinnego" Avanta kupujesz :?: A co do podtlenku to u mnie to samo odkąd walnął gaz to się zaczeła męczarnia i co miecha coś robione tak więc pozbywam się głównej przyczyny moich problemów zobaczymy jak to dalej będzie...benjy2 pisze:A czy opłaca sie inwestować ??? Oto jest pytanie :roll: Ja na moją też miałem wielkie plany a skonczylo sie na porządnym odchwaszczeniu głównie wnętrza na 80 % i mechaniki... z podtlenkiem elpegu mnie juz nerw brał... bo jak sie raz spieprzyło to zaczelo juz po calosci po kolei wszystko... a blacharka była w stanie tragicznym :evil: a na lakierowanie kasy brak. Więc sprzedałem i dzisiaj prawdopodobnie uderzam w Polske po Avanta 1Z :mrgreen:
To dlatego z domu tylko w pole wychodzisz?? <ok>kris0181 pisze:Wróble na spacer nie chadzają :mrgreen: <ok> <lol>Zayebatsu pisze:Ptaka na spacer trzeba wyprowadzić <lol>TYGRYSQ pisze: Ważne!! pisz! <nono>
taka anegdodka z jakim ptakiem można mieć stosunek pułciowy?
można wy*e*ać orła na schodach :mrgreen:
Koru kojarzysz kiedy dokładniej? Bo w ciągu ostatnich dwóch tygodni byłem w tamtych okolicach.KORU pisze:Ja ostatnio widzialem Coupete z CFL i ze stożkami na alufelgach. Wrocław ulica Trzebnicka Zayu to ty ?
Pozdro wszystkim <ok>
Po 17tej to prawdopodobnie byłem ja tyle żeby jakoś butowana była eee nieee delikatnie max do 3k kręcona <ok>KORU pisze:Dokładnie we wtorek. Humor miałem wtedy nie najlepszy. Jednak 5 cylindrów miło było usłyszeć.Zayebatsu pisze:Koru kojarzysz kiedy dokładniej? Bo w ciągu ostatnich dwóch tygodni byłem w tamtych okolicach.
Pozdro wszystkim <ok>
Nie nie spodziewam sie potomka... nie remontuję domu... nie dlatego kupiłem Avanta nie bój sie :mrgreen:Zayebatsu pisze:
Czy sie opłaca? Jasne ze nie :mrgreen: ale tyle kasy władowałem ze i również nie opłaca się sprzedawać Ładna chociaż jest ta kobita że kupe dla niej sprzedałeś i "prorodzinnego" Avanta kupujesz :?: A co do podtlenku to u mnie to samo odkąd walnął gaz to się zaczeła męczarnia i co miecha coś robione tak więc pozbywam się głównej przyczyny moich problemów zobaczymy jak to dalej będzie...
Yhmy czyli po prostu się starzejesz ajajaj stłasne rzeczy xD Oby mnie to szybko nie złapało :mrgreen:benjy2 pisze:Nie nie spodziewam sie potomka... nie remontuję domu... nie dlatego kupiłem Avanta nie bój sie :mrgreen:Zayebatsu pisze:
Czy sie opłaca? Jasne ze nie :mrgreen: ale tyle kasy władowałem ze i również nie opłaca się sprzedawać Ładna chociaż jest ta kobita że kupe dla niej sprzedałeś i "prorodzinnego" Avanta kupujesz :?: A co do podtlenku to u mnie to samo odkąd walnął gaz to się zaczeła męczarnia i co miecha coś robione tak więc pozbywam się głównej przyczyny moich problemów zobaczymy jak to dalej będzie...