[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Co do godziny to powiem że jak ostatnio był organizowany zlot, wpadłem o 13 i juz byłem tylko na finałach. Dlatego zanim dojedziemy bedzie 10 i jak znalazł.
Ja moge wziąć grilla ale jest on z tych najtańszych... Jak ktoś czegoś nie bedzie miał to zawsze możemy podjechać do netto jak Vigo wspomniał.
Prócz aparatu to pewnie nic nie wezwe wiec jak coś wam sie nasunie to dajcie znać.
Ja moge wziąć grilla ale jest on z tych najtańszych... Jak ktoś czegoś nie bedzie miał to zawsze możemy podjechać do netto jak Vigo wspomniał.
Prócz aparatu to pewnie nic nie wezwe wiec jak coś wam sie nasunie to dajcie znać.
WYBACZCIE NA FORUM TUNING JEST INFORMACJA ŻESPOT ZACZYNA SIE O 13. Wybaczcie i możemy na lotosie się o 11.30 spotkać wtedy mamy spokojnie czas na netto i wszystko. W tym linku co podałem wcześniej są dodatkowe informacje.
Klas nie ma ale jak masz Z1+ to nie masz się czego bać, tam bedzie sporo tatowozów albo cieżkich kloców. Na śniatowie bylo tak że ludzie szukali po sobie przeciwników mniej więcej o takich samych mocach. Z gory możesz się przygotować na całą mase Hond:)
Klas nie ma ale jak masz Z1+ to nie masz się czego bać, tam bedzie sporo tatowozów albo cieżkich kloców. Na śniatowie bylo tak że ludzie szukali po sobie przeciwników mniej więcej o takich samych mocach. Z gory możesz się przygotować na całą mase Hond:)
No i po.... Mam nadzieje ze jesteście równie zajarani co ja:) Tutaj filmik z wyścigu tomka:
http://ta15753.zut.edu.pl/100_0915.MP4
Fotki Audi niestety nie wyszły z refleksów od szyby w aucie a reszte wrzuce jak znajde chwile...
http://ta15753.zut.edu.pl/100_0915.MP4
Fotki Audi niestety nie wyszły z refleksów od szyby w aucie a reszte wrzuce jak znajde chwile...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt: