Mam taki problem padło mi podświetlenie zegarów, nawiewu, schowka i tablicy rejestracyjnej.
Wiem ze były podobne tematy ale już chyba wszystko sprawdziłem i dalej brak tego wszystkiego <mur>
Sprawdziłem wiązkę z tyłu w klapie, wydaje mi się , że ścieżki w zegarach są ok ( nie widać przełamań ani przepaleń...ewentualnie jak miernikiem to sprawdzić? bo na oko wszystko jest ok) , bezpiecznik ok, sprawdzałem czy jest zwarcie w schowku, zapalniczce, oprawkach żarówek tablicy, popatrzyłem kable pod deską (na tyle ile mogłem), stykałem na krótko bieguny potencjometra ściemniacza deski a nawet go wyciągnąłem i na krótko sprawdziłem na płytce, do tego sprawdziłem pająka lewego i nic nie jest ułamane, wtyczka od niej ok, kable do wtyczki żółtej też wyglądają ok, postojówki ,wsteczne i przeciwmgielny są .
mogę Was prosić o to jak sprawdzić czy prąd dochodzi do zółtej kostki? które piny? bardzo pomocne byłoby pokazać to na fotce jakiejś gdzie co do czego

Panowie pomocy za 3 tyg ślub więc nie chce wydawać niepotrzebnie jeszcze teraz kasy na elektryka :roll:
Czy jeszcze mogę sam coś zrobić? nie boję się pogrzebać samemu przy aucie