Zakonczenie sezonu - 30.09-02.10. Grabina
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
ja odczulem jedna strate stracony piatek bo mnie nie bylo w grabinie
slonik linka dla ciebie http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-linka-otwierania-maski-przedniej-orgina-i1822237689.html
slonik linka dla ciebie http://moto.allegro.pl/audi-80-b4-linka-otwierania-maski-przedniej-orgina-i1822237689.html
archi-85, dzieki za linka.
Zupełnie na powaznie i na trzezwo dzieki wszystkim za liczne przybycie i milo atmosfere bo bez was nie było by niczego, mam nadzieje ze chociaż raz uda sie to powtorzyc <ok>
Nie wiem jak wam ale mi sie mega podobało, swietny klimat, miejscowka calkiem spoko jak na takie weekendowe wypady, wjazd tylko mógłby byc lepszy tylko ale to juz sila wyzsza.
Jak dla mnie wielkim plusem jest to ze wlasciwie bez zadnej organizacji wstepnej i planowania umieliśmy sie zgrac zapewniajac sobie rozrywke planujac czas w różny mniej, lub bardziej dziwny sposób nie skutkując przy tym stratami w ludziach i rzeczach materialnych.
Pamięta ktoś czy coś ktoś wygrał :?: Bo ja to tylko ze ATLAS ma pierwsze miejsce w konkursie przekrzykiwania niedzwiedzi .
Ocena i konstruktywna krytyka całego tego przedsięwzięcia mile widziana <ok>
Pozdro warjaty .
Zdjęcia beda jak sie i je ogarne.
PS- Jasiek przyjechałeś po auto czy dalej tam stoi :?: :mrgreen:
Zupełnie na powaznie i na trzezwo dzieki wszystkim za liczne przybycie i milo atmosfere bo bez was nie było by niczego, mam nadzieje ze chociaż raz uda sie to powtorzyc <ok>
Nie wiem jak wam ale mi sie mega podobało, swietny klimat, miejscowka calkiem spoko jak na takie weekendowe wypady, wjazd tylko mógłby byc lepszy tylko ale to juz sila wyzsza.
Jak dla mnie wielkim plusem jest to ze wlasciwie bez zadnej organizacji wstepnej i planowania umieliśmy sie zgrac zapewniajac sobie rozrywke planujac czas w różny mniej, lub bardziej dziwny sposób nie skutkując przy tym stratami w ludziach i rzeczach materialnych.
Pamięta ktoś czy coś ktoś wygrał :?: Bo ja to tylko ze ATLAS ma pierwsze miejsce w konkursie przekrzykiwania niedzwiedzi .
Ocena i konstruktywna krytyka całego tego przedsięwzięcia mile widziana <ok>
Pozdro warjaty .
Zdjęcia beda jak sie i je ogarne.
PS- Jasiek przyjechałeś po auto czy dalej tam stoi :?: :mrgreen:
U mnie króciec wody skończył żywot spektakularną fontanną borygo na rozgrzany silnik. Dobrze że praktycznie pod domem, szybciej dym zauważyłem dzięki temu. <ok>Słonik pisze:Jakies straty? u mnie tylko polamane krzesla i urwana linka od maski :?:
Dzięki wszystkim za zabawe udaną. Mam nadzieję na powtórkę w zbliżonym składzie i tym miejscu.
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Ja również bardzo serdecznie wszystkim uczestnikom. Szczerze przyznaje, że poziom funu przerósł moje oczekiwania.
Sagem - jak zwykle kozako, Jasiu było bardzo miło poznać. Keczy dzięki za organizacje. Ekipie Skodziano-warszawskiej jak zwykle za doskonałe towarzystwo. Łysemu za transport. Słonikowi za "receptę"! Atlas nie pij tyle !!! <mikolaj>
A ja nadal nie wiem jak to jest z tymi "Zaawansowanymi projektami" <buu> <buu> <buu>
Pozdro dla wszystkich
Sagem - jak zwykle kozako, Jasiu było bardzo miło poznać. Keczy dzięki za organizacje. Ekipie Skodziano-warszawskiej jak zwykle za doskonałe towarzystwo. Łysemu za transport. Słonikowi za "receptę"! Atlas nie pij tyle !!! <mikolaj>
A ja nadal nie wiem jak to jest z tymi "Zaawansowanymi projektami" <buu> <buu> <buu>
Pozdro dla wszystkich
na mnie i na moje wariatki mozesz slonik liczyc na kazdym takim spocie <ok>Słonik pisze:archi-85, dzieki za linka.
apropo jak masz foty dziewczyn na stole to wstaw i niech sie wstydza alkoholiczki :mrgreen:
atlas poplynol ale za to jakie zainteresowanie dziewczyn mial :mrgreen:
Bardzo było sympatycznie, a myślę że w podobnych warunkach możemy w przyszłości urządzić jakieś gry zespołowe np. kalambury, alkochińczyk, zabawa w chowanego, rzut felgą etc.
Popłynąłem tak bardzo, że nie pamiętam czy kiedykolwiek tak się zdoiłem... kac był tylko moralny, bo fizycznie było ok. sagem, jak nazywał się ten bimber?
Fajny był też człowiek udostępniający domki, pogadać i wypić piwko było można, na prawdę fajna miejscówka (tylko ten wjazd mało atrakcyjny ;/).
Popłynąłem tak bardzo, że nie pamiętam czy kiedykolwiek tak się zdoiłem... kac był tylko moralny, bo fizycznie było ok. sagem, jak nazywał się ten bimber?
Fajny był też człowiek udostępniający domki, pogadać i wypić piwko było można, na prawdę fajna miejscówka (tylko ten wjazd mało atrakcyjny ;/).
Wszystko w swoim czasiearchi-85 pisze:jak masz foty dziewczyn na stole to wstaw i niech sie wstydza alkoholiczki
Dobra dobra że z niedzwiedziami wygrałes to nie znaczy ze możesz sobie teraz wymyslac konkurencje pod siebie <rotfl2> .ATLAS pisze:Bardzo było sympatycznie, a myślę że w podobnych warunkach możemy w przyszłości urządzić jakieś gry zespołowe np. kalambury, alkochińczyk, zabawa w chowanego, rzut felgą etc.
Ten bimber to bimber z cytryna i miodem, fizycznie spoko bo po tej "recepcie" sie nie choruje, taki jej urok.