A nie mówiłem :mrgreen:radi88 pisze:Problem polegał jednak na wtryskach nie wiedzieć czemu ale coś się z nimi stało.
P.S.
A co do blokowania koła pompy wtryskowej to ja sprawdzam to najmniejszym palcem prawej dłoni, akurat na wymiar

A nie mówiłem :mrgreen:radi88 pisze:Problem polegał jednak na wtryskach nie wiedzieć czemu ale coś się z nimi stało.
Też nie wierzę w zbieg okoliczności, że wtryski akurat wtedy zepsuły się same. Takie rzeczy raczej się nie dzieją. Jak w stronę mechanika była moc a z powrotem jej nie było to znaczy, że zginęła u mechanika. Nie mówię, że ukradł tylko, że może położył wśród innych i mu się pomyliły. Dlaczego tylko trzeba było dopłacić 200zł żeby się odmieniły. To są jakieś koszty ukryte - za chęć dynamicznej jazdy.Ja już bym go gościa auta nie oddał,a będąc na Twoim miejscu bym się upierał bo jak oddawałeś auto wtryski były sprawne.
Raczej przypadkowo mu się nie pomyliłykojak85 pisze:Nie mówię, że ukradł tylko, że może położył wśród innych i mu się pomyliły.
ten klubowicz speeder7 jest z Pomorskiego :mrgreen: : tak jak i radi88, ciekawe czy do jednego mechanika oddaliście auto <mikolaj>mielarz pisze:Podobny przypadek,
https://audi80.pl/19tdi-1z-problem-p ... 181,15.htm
winne też okazały się wtryskiwacze