Wcześnie rano.IC69 pisze:którą godzinę masz na myśli, mówiąc "wcześnie"
Kozubnik II odsłona - ciąg dalszy tematu to kamieniołom Kozy
- Smerfetka8
- Forum Audi 80
hehee.. myślę że wcześnie rano to my raczej nie będziemy wracać :lol: :mrgreen: ...trepek pisze:Wcześnie rano.IC69 pisze:którą godzinę masz na myśli, mówiąc "wcześnie"
chyba że.......
Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 18:36 przez Smerfetka8, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
no więc byłem w kamieniołomie i na górze żar. Na żar można wjechać od godziny 20:00. Do kamieniołomu można wjechać kiedy się chce bo zakazu nie ma. Tylko jak ktoś ma bardzo niskie zawieszenie to może być problem. Ja swoim autem bez żadnego problemu wyjechałem. Moje zdanie było by na kamieniołom bo nikt tam nam nie będzie przeszkadzać . Miejsca jest Dużo, nawet jest trochę błota na jednej części placu dla 4x4:). Kto nie chce to auta nie ubrudzi. Co Wy na to?
- Smerfetka8
- Forum Audi 80
Dziekuje wojtasny........ super......
A wiec panowie mamy 2 miejsca...
1 BPIS czyli miejscówka w Porąbce.. Byłem dzisiaj i miejsca bardzo dużo, niestety własciciela nie było i nie dogadałem się , telefonu tez nie odebrał. Jak bedzie trzeba to ma być jutro..
Dużo miejsca na zaparkowanie aut. Trawnik elegancko koszony i równy. Miejsce wydzielone na grilla.
2 Kozy kamieniołom tak jak napisał kolega wojtasny Dojazd jest choć troszke gorszy. Miejsca jest dużo....
A wiec panowie i panie szybkie podjęcie decyzji i załatwiamy.....
Tel do mnie .... 725176570
wojtasny Czy tam można prawnie urzadzic taka impreze ??
[/b]
A wiec panowie mamy 2 miejsca...
1 BPIS czyli miejscówka w Porąbce.. Byłem dzisiaj i miejsca bardzo dużo, niestety własciciela nie było i nie dogadałem się , telefonu tez nie odebrał. Jak bedzie trzeba to ma być jutro..
Dużo miejsca na zaparkowanie aut. Trawnik elegancko koszony i równy. Miejsce wydzielone na grilla.
2 Kozy kamieniołom tak jak napisał kolega wojtasny Dojazd jest choć troszke gorszy. Miejsca jest dużo....
A wiec panowie i panie szybkie podjęcie decyzji i załatwiamy.....
Tel do mnie .... 725176570
wojtasny Czy tam można prawnie urzadzic taka impreze ??
[/b]
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
co do kwestii prawnej to sie cos na ten temat postaram dowiedziec, ale skoro na krosach tam jezdza i na quadach to nam chyba wolno zrobic impreze...
[ Dodano: 2011-10-05, 22:24 ]
mam pomysl, jak ktos ma to niech zabierze grilla, odepnie sie od niego nogi i w nim bedziemy palic ogien, wtedy nikt sie nie doczepi... bo chyba nie wolno palic ogniska w lesie, ale grilla mozna...
[ Dodano: 2011-10-05, 22:24 ]
mam pomysl, jak ktos ma to niech zabierze grilla, odepnie sie od niego nogi i w nim bedziemy palic ogien, wtedy nikt sie nie doczepi... bo chyba nie wolno palic ogniska w lesie, ale grilla mozna...
Kolega wojtasny dziękujemy za sprawdzenie miejsca
No to 9 października jedziemy na kamieniołom - zakładam nowy temat
Oto link
https://audi80.pl/zlot-kamieniolom-k ... htm#663238
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomoc
No to 9 października jedziemy na kamieniołom - zakładam nowy temat
Oto link
https://audi80.pl/zlot-kamieniolom-k ... htm#663238
W środku kamieniołomu z dala od lasu to nikt się nie doczepimam pomysl, jak ktos ma to niech zabierze grilla, odepnie sie od niego nogi i w nim bedziemy palic ogien, wtedy nikt sie nie doczepi... bo chyba nie wolno palic ogniska w lesie, ale grilla mozna...
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za zaangażowanie i pomoc