Jeszcze ciebie bym wyciągnął :mrgreen:keczy pisze:
Taaa, ciekawe co Cie wyciagnie z zaspy bo na pewno nie ace <haha>
A wracając do tematu gadżetów to niechaj się władza wypowie czy tylko kubki będą czy może jeszcze jakieś inne.

W zależności na co jest zapotrzebowanie mogę spróbować swoich sił. Nie ukrywam że bardziej oswojony jestem w PS natomiast z wektorów działam głównie w AutoCadzie ale tam cudów i fajerwerków z wektora nie wyciśnie. Corela pomału ogarniam. O ile będę łumiał to może coś zaproponuję. No chyba że inwencje twórcze kolegów z klubu (np Maszu) zmiażdżą mi jaja swoim poziomem to odpuszczę i nie będę się ośmieszał.Kubik pisze:miło by było jakby spośród nas ujawnił się jakiś artysta
Popieram.Kubik pisze:Jeżeli chodzi o dywaniki to napewno nie tym razem. Taki gadżet to owszem fajna sprawa ale droga, a im więcej szt. czego się zamówi tym lepszą cenę można wynegocjować. Siłą rzeczy chętnych na dywaniki będzie mało i cena będzie duża.
Kubik. Nie zawiodłeś mnie. Wreszcie odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Widzę że wreszcie coś rusza się w tej materii. <ok> <ok> <ok>Kubik pisze:aby kubki, koszulki i polary były dostępne zawsze a nie co jakiś czas.
Może wreszcie w ramach prezentu dla klubowiczy będzie ten gadżet dostępny bez "marży"?Kubik pisze:Pamiętajcie że ten temat dotyczy kubków bo to ma być tani jubileuszowy gadżet na rocznicę istnienia forum czyli taki żeby każdego było stać.

podpisuje sie pod ta idea wszystkimi odnozami - moim skromnym NIE MA lepszego sposobu na swietowanie rocznicy powstania Klubu niz zlot a gadzety powinny byc dostepne przede wszystkiem na zlocie i przy jego okazji. nie wiem jak Wy to odbieracie ale dla mnie to zadna radocha dostac gadzet poczta nie majac przyjemnosci spotkania sie z ludzmi. I zadna sztuka byc klubowiczem nie wychylajac sie zza klawiatury.sagem pisze:A może by jakiś ogolno polski zlot w srodku zimny zorganizowal z tejze okazji :idea:

<bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo>deejay.ftb pisze:Kubik, odnosze kretynskie wrazenie ze jestes ostatnim mohikaninem wladzy ktora cos robi. Tyrasz, wychodzisz z inicjatywami i za to dla Ciebie szacun po horyzont i dalej, a reszta naczalstwa gdzie jest sie pytam - osiadla na laurach i odcina kupony :?:
Trochę mało już czasu aby coś zrobić aby to miało ręce i nogi.deejay.ftb pisze:podpisuje sie pod ta idea wszystkimi odnozami - moim skromnym NIE MA lepszego sposobu na swietowanie rocznicy powstania Klubu niz zlot a gadzety powinny byc dostepne przede wszystkiem na zlocie i przy jego okazji. nie wiem jak Wy to odbieracie ale dla mnie to zadna radocha dostac gadzet poczta nie majac przyjemnosci spotkania sie z ludzmi.sagem pisze:A może by jakiś ogolno polski zlot w srodku zimny zorganizowal z tejze okazji :idea:
Ja również.deejay.ftb pisze:cokolwiek bedzie tym jubileuszowym fantem zamowie jedna sztuke coby oddac szacun pracy Kubika, i wylacznie z tego powodu.

niekoniecznie, tegoroczny zimowy Wyrazow /w lutym to bylo jakos/ w wykonaniu AKP zorganizowal sie w ciagu 4 dni - wystarczylo ze jeden zadzwonil do hotelu i ogarnal rezerwacje toru.eSPe pisze:coś większego wymaga niestety czasu dla organizatorów.