Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Nasze forum ma już 5 lat !!! - konkurs.

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Alu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Alu » 06 paź 2011, 20:58

keczy pisze:
Taaa, ciekawe co Cie wyciagnie z zaspy bo na pewno nie ace <haha> ;-)
Jeszcze ciebie bym wyciągnął :mrgreen:

A wracając do tematu gadżetów to niechaj się władza wypowie czy tylko kubki będą czy może jeszcze jakieś inne.

Awatar użytkownika
KAROLEK22XX
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: KAROLEK22XX » 06 paź 2011, 22:12

widziałem takie kubki co jak woda sie zalewało to pani się rozbierała ubranie jej znikało możne coś w tym stylu zrobić ze jak się zaleje to się pokaże www.audi80.pl <ok> albo cos innego co wy na to??

Awatar użytkownika
Bibol
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bibol » 06 paź 2011, 23:21

spaykee pisze:to ja chcę jeden kubek :>
ja tak samo <ok> :mrgreen: :mrgreen:

coobas
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: coobas » 06 paź 2011, 23:22

Tez bym sie pisał na kubek i jakies inne gadżety z okazji 5-lecia klubu ;-)

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sławek
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: eSPe » 07 paź 2011, 00:37

A co jest nagrodą dla laureata grafiki?

Kubek "zalewaniec" dobry patent.

A dywaniki to nie oszukujmy się. Dedykowane podróbki o ori kształtach są niezbyt tanie a haftowane na zamówienie to będą pewnie koszta kosmos.

Awatar użytkownika
Alu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Alu » 07 paź 2011, 16:15

A może by tak poza kubkami 5 lecie połączyć z brelokami?

https://audi80.pl/breloki-klubu-audi-80-vt59168.htm

Awatar użytkownika
Bastek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bastek » 07 paź 2011, 16:40

Moim zdaniem pomysł z dywanikami to super sprawa - pisałbym się na nie, ale kubek czy brelok też przygarnę :-P

Awatar użytkownika
Kubik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kubik » 07 paź 2011, 22:29

Jeżeli chodzi o dywaniki to napewno nie tym razem. Taki gadżet to owszem fajna sprawa ale droga, a im więcej szt. czego się zamówi tym lepszą cenę można wynegocjować. Siłą rzeczy chętnych na dywaniki będzie mało i cena będzie duża.

Na tą chwilę już rozmawiałem z agencją z którą chcę nawiązać współpracę tak aby kubki, koszulki i polary były dostępne zawsze a nie co jakiś czas. Narazie jestem po spotkaniu z przedstawicielem i czekam na ceny.

Pamiętajcie że ten temat dotyczy kubków bo to ma być tani jubileuszowy gadżet na rocznicę istnienia forum czyli taki żeby każdego było stać.

Kolejna sprawa to grafika na kubek, miło by było jakby spośród nas ujawnił się jakiś artysta i coś ładnego stworzył. Może sami znacie grafików którzy by pomogli a nie są z forum. Każdy pomysł mile widziany.

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 07 paź 2011, 23:49

Kubik pisze:miło by było jakby spośród nas ujawnił się jakiś artysta
W zależności na co jest zapotrzebowanie mogę spróbować swoich sił. Nie ukrywam że bardziej oswojony jestem w PS natomiast z wektorów działam głównie w AutoCadzie ale tam cudów i fajerwerków z wektora nie wyciśnie. Corela pomału ogarniam. O ile będę łumiał to może coś zaproponuję. No chyba że inwencje twórcze kolegów z klubu (np Maszu) zmiażdżą mi jaja swoim poziomem to odpuszczę i nie będę się ośmieszał.
Kubik pisze:Jeżeli chodzi o dywaniki to napewno nie tym razem. Taki gadżet to owszem fajna sprawa ale droga, a im więcej szt. czego się zamówi tym lepszą cenę można wynegocjować. Siłą rzeczy chętnych na dywaniki będzie mało i cena będzie duża.
Popieram.
Kubik pisze:aby kubki, koszulki i polary były dostępne zawsze a nie co jakiś czas.
Kubik. Nie zawiodłeś mnie. Wreszcie odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Widzę że wreszcie coś rusza się w tej materii. <ok> <ok> <ok>
Kubik pisze:Pamiętajcie że ten temat dotyczy kubków bo to ma być tani jubileuszowy gadżet na rocznicę istnienia forum czyli taki żeby każdego było stać.
Może wreszcie w ramach prezentu dla klubowiczy będzie ten gadżet dostępny bez "marży"?
W końcu z tego co gdzieś czytałem mamy forum na rok sfinansowane.

Ale ogólnie dobry pomysł z tym jubileuszem.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 08 paź 2011, 20:48

Kubik,zerknij tu http://www.studiosiedem.com

widziałem kilka ich produktów, ekstra jakosc, cennik jest pod zakładka "Nadruki", mozesz porównac jak to wyglada w kwestii ceny....

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Zbyszek
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK

Post autor: deejay.ftb » 09 paź 2011, 09:56

Kubik, odnosze kretynskie wrazenie ze jestes ostatnim mohikaninem wladzy ktora cos robi. Tyrasz, wychodzisz z inicjatywami i za to dla Ciebie szacun po horyzont i dalej, a reszta naczalstwa gdzie jest sie pytam - osiadla na laurach i odcina kupony :?:
sagem pisze:A może by jakiś ogolno polski zlot w srodku zimny zorganizowal z tejze okazji :idea:
podpisuje sie pod ta idea wszystkimi odnozami - moim skromnym NIE MA lepszego sposobu na swietowanie rocznicy powstania Klubu niz zlot a gadzety powinny byc dostepne przede wszystkiem na zlocie i przy jego okazji. nie wiem jak Wy to odbieracie ale dla mnie to zadna radocha dostac gadzet poczta nie majac przyjemnosci spotkania sie z ludzmi. I zadna sztuka byc klubowiczem nie wychylajac sie zza klawiatury.

cokolwiek bedzie tym jubileuszowym fantem zamowie jedna sztuke coby oddac szacun pracy Kubika, i wylacznie z tego powodu.

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 09 paź 2011, 23:25

deejay.ftb pisze:Kubik, odnosze kretynskie wrazenie ze jestes ostatnim mohikaninem wladzy ktora cos robi. Tyrasz, wychodzisz z inicjatywami i za to dla Ciebie szacun po horyzont i dalej, a reszta naczalstwa gdzie jest sie pytam - osiadla na laurach i odcina kupony :?:
<bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo>
deejay.ftb pisze:
sagem pisze:A może by jakiś ogolno polski zlot w srodku zimny zorganizowal z tejze okazji :idea:
podpisuje sie pod ta idea wszystkimi odnozami - moim skromnym NIE MA lepszego sposobu na swietowanie rocznicy powstania Klubu niz zlot a gadzety powinny byc dostepne przede wszystkiem na zlocie i przy jego okazji. nie wiem jak Wy to odbieracie ale dla mnie to zadna radocha dostac gadzet poczta nie majac przyjemnosci spotkania sie z ludzmi.
Trochę mało już czasu aby coś zrobić aby to miało ręce i nogi.
W zimę raczej impreza w standardzie namiotowym odpada a coś większego wymaga niestety czasu dla organizatorów. A może sylwester jakiś klubowy?
deejay.ftb pisze:cokolwiek bedzie tym jubileuszowym fantem zamowie jedna sztuke coby oddac szacun pracy Kubika, i wylacznie z tego powodu.
Ja również.

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: deejay.ftb » 09 paź 2011, 23:50

eSPe pisze:coś większego wymaga niestety czasu dla organizatorów.
niekoniecznie, tegoroczny zimowy Wyrazow /w lutym to bylo jakos/ w wykonaniu AKP zorganizowal sie w ciagu 4 dni - wystarczylo ze jeden zadzwonil do hotelu i ogarnal rezerwacje toru.

wlasnie, moze by tak zimowy Wyrazow? to niekoniecznie wypali w tym roku kalendarzowym ale w Toruniu ludzie z AKP odgrazali sie ze chca cos zrobic wiec uwazam ze moznaby sie do nich podlaczyc.

Awatar użytkownika
eSPe
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: eSPe » 10 paź 2011, 09:48

deejay.ftb, fajnie by było jakby to było sygnowane jako zlot Audi 80.pl jak w maju a nie na dolepkę ale wiadomo że z braku laku i kit musi starczyć.

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: deejay.ftb » 10 paź 2011, 10:00

mnie to szczerze mowiac nie robi roznicy pod jaka flaga sie zbieramy - i tak wiekszosc z nas ma konta na kilku forach wiec i rozdzial na poszczegolne kluby jest czysto teoretyczny. moim zdaniem najwazniejszym byloby aby mozliwie najwiecej Klubowiczow ktorzy jeszcze nie wiedza ze zlot fajna sprawa jest przekonalo sie o slusznosci wszelkich dzialan tego typu - niech przyjada i poczuja klimat a potem zrobimy cos na wieksza skale pod wlasnym szyldem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”