B4 limo AAH - FILM.ik s46
Tak właśnie przypomniało mi się ze miał ustawione na najbardziej komfortowe bo 18-stki zapodał na niskim profilu. Zdania Atlasa nie podważam tylko sposob w jaki mnie nazwał. Wiem że gwintowane zawieszenie jest znacznie twardsze od mojego to nie podlega dyskusji. Jednak u mnie komfortu nie ma i czuje sie każdą najmniejszą nierówność, dlatego napisałem ze jest troche twardo. W porównaniu do waszych samochodów ja mam opony 205/40 wiec na pewno mam trochę bardziej komfortowo na dziurach niż Wy. Czerwone sprężyny to produkt firmy KW dobierane do wersji silnikowej. Jazda przez tory kolejowe do przyjemnych nie nalezy. :roll: Koniec tematu.Kolczat pisze:KORU, co do Ciebie to niestety musze Cie zmartwic bo gwint od Harrego jest najbardziej komfortowym zawieszeniem opbnizajacym jakim mialem okazje jechac, wiec jezeli jego zawias uwazasz za twardy to mowie Ci powaznie, nie podwazaj zdania Atlasa bo wiem na czym on jezdzi bo jezdze aktualnie na czyms w podobe... jezeli masz ochote to wyciagnij sprezyny z auta i przejedz sie kawalek, poczujesz dostadnie o czym piszemy :mrgreen:
Szuan złożyłeś już silnik :?:
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
franek, niewiem.
Dawid2542, jak wspomniał Kresek większość odpowiedzi znajdziesz w Google
przod wyregulujesz jak chcesz i mozesz poskladac to w aluminium, ktore jest lzeszje.
tył u Ciebie ma budowę podobną jak w golfie, czyli sprezyna u góry. Poduszki kabiny ze scanii z drobną modyfikacją i hula aż miło
przynajmniej raz w tygodniu silnik jest zlozony żeby sprawdzić czy pomoglo, bo próbuje już wszystkiego na kazdy mozliwy sposob zeby usunąć te durne przerywanie na zimnym silniku.KORU pisze:złożyłeś już silnik
Dawid2542, jak wspomniał Kresek większość odpowiedzi znajdziesz w Google
u Ciebie akurat sprawa jest banalna z przodu jak i z tyłu.Kolczat pisze:zrobiles to w wersji podwojnej, dla wujka kolczata? :mrgreen:
przod wyregulujesz jak chcesz i mozesz poskladac to w aluminium, ktore jest lzeszje.
tył u Ciebie ma budowę podobną jak w golfie, czyli sprezyna u góry. Poduszki kabiny ze scanii z drobną modyfikacją i hula aż miło
nie siedź przed komputerem tylko podrzuć mi te kolumny, bo Atlas czeka, a nie lubie być dłużny przy okazji zabierz nowy element układanki to sobe dotkne chociazdydo85 pisze:i to mi sie podoba <ok>
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wypłukałem caly dolot, przepustnice, kolektor ssacy, dalem nowe uszczelki i falowanie obrotow zniklo.harold pisze:to co juz wyleminowales z usterek??a co jeszcze ci niebangla
nie gra dalej mi to, ze jak odpale go zimnego to przez kilka metrow przerywa, kaszle, kicha.
- chyba bede musial sie do Ciebie wybrac na diagnoze, rece opadają
odpowiedni serwis i dokładniejsze ogledziny stanu pozwalają wykluczyć te usterki ale poco martwic sie o stan zawieszenia :roll:Kamil321 pisze:kumplowi szczelily podczas jazdy to siadlo autko do oporu
up:
wlałem plyn do chlodnicy i spryskow zimowy <ok>
pzdr
moze przerywac przez wtryskiwacze bo moze sie ktorys konczyc, albo 2 opcja przez zacinajacy sie silniczek krokowy,obroty moga bys normalne nie beda skakaly a bedzie wlasnie taki objaw. ja mam taki sam przypadek jak kolega i sondy wymienilem 2 i przepływke i dalej mam takiego zonka.teraz idzie do sprawdzenia to co napisalem jest to z pewniego zrudla.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
spamu troche przeleciało, wiec czas oko pocieszyć
ps. sprzedam na dzien dzisiejszy opony bfgoodrich 225.50.16
lezą mi rok czasu wlasciwie, dostalem je z b4 jak ja kupilem. Cena 100zł całość (komplet 4szt.) +przesyłka.
Dostało mi się, bo zajmują miejsce w garażu, a palić ich nie będe :mrgreen:
ps2. sprzedam dodatkowe zegary - cis i temp oliwy oraz voltomierz, same zegary, bo potrzebuje tylko konsole z ramką - ale to dopiero na poczatku listopada pw. gadu itp
aha co do srodka w polysku, to plan polegl w gruzach, za tydzien będą w duzo lepszym stanie i cos jeszcze 8-)
pzdr spamerzy
ps. sprzedam na dzien dzisiejszy opony bfgoodrich 225.50.16
lezą mi rok czasu wlasciwie, dostalem je z b4 jak ja kupilem. Cena 100zł całość (komplet 4szt.) +przesyłka.
Dostało mi się, bo zajmują miejsce w garażu, a palić ich nie będe :mrgreen:
ps2. sprzedam dodatkowe zegary - cis i temp oliwy oraz voltomierz, same zegary, bo potrzebuje tylko konsole z ramką - ale to dopiero na poczatku listopada pw. gadu itp
aha co do srodka w polysku, to plan polegl w gruzach, za tydzien będą w duzo lepszym stanie i cos jeszcze 8-)
pzdr spamerzy