[B4 1.9TDI 1Z] Kto ma sedana z takim zderzakiem
-
- Forum Audi 80
[B4 1.9TDI 1Z] Kto ma sedana z takim zderzakiem
Witam mam zamiar kupić zderzak taki jak na foto i założyć go do swojego sedana. Może mi ktoś powiedzieć od czego to jest zderzak i ma ktoś fotki audi w sedanie z tym zderzakiem bardzo bym prosił. O to foto zderzaka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c67b48c4e64af915.html
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Ja posiadam taki zderzak i nic nie trzeba było naciągać (z tego co wiem to nie ma wersji coupe b3 i b4 i zderzaki do silników r4 i r5 w każdym roczniku coupe były takie same)Leo pisze:jejku, zrozum, że to jest od b3, zderzak jest WĘŻSZY od zderzaka do b4, i będzie się bardzo ch... opasywał na błotnikach bo będziesz musiał go naciągać!
pawelk2002, jak chcesz to zobacz do mojego tematu tam masz zdjęcia
Leo pisze:wygląda bardzo kichowato na sedanie szczególnie na b4.
a to już kwestia gustu
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
za skorupe? czyli bez belki? to poszukaj sobie najpierw belki bo pozniej nikt Ci jej nie sprzeda, bo zawsze ida razem ze zderzakami... ja moj kompletny z cabrioleta sprzedalem za 500pln, ale z oswietleniem i kratkami no i bleka rzecz jasna...
Leo, nie przejmuj sie, dla nas ten zderzak wychodzil seryjnie wiec jest slaby, dla innych to jakas alternatywa z oswietleniem w zderzaku, pozatym przy takiej modyfikacji nikt nie patrzy na tak idealne spasowanie, z reszta on brylowo bedzie pdoobny do cfl, a cfl juz dobrze wygalda w sedanie, wiec nie bedzie tak zle
Leo, nie przejmuj sie, dla nas ten zderzak wychodzil seryjnie wiec jest slaby, dla innych to jakas alternatywa z oswietleniem w zderzaku, pozatym przy takiej modyfikacji nikt nie patrzy na tak idealne spasowanie, z reszta on brylowo bedzie pdoobny do cfl, a cfl juz dobrze wygalda w sedanie, wiec nie bedzie tak zle