[90 B3 2.0 PS] Falujące obroty , gasnie na zimnym silniku
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
No racja. Tylko dlaczego kolega dopiero teraz sie w temacie udziela, po blisko 3 miesiącach? A my sie niepotrzebnie produkujemy...jmm pisze:Panowie, to nie jest ABK/ABT, tylko pięciocylindrowiec na K-Jetronicu, tam nie ma krokowca tylko zawór wolnych obrotów, nie mieszajcie koledze w temacie.
Sprawdzałeś czujnik temperatury w króćcu wodnym wchodzącym do głowicy, ten zdaje się 1-pinowy?
A co Twój powyższy post wnosi produktywnego do tego tematu? Kwestia mojego wolnego czasu to chyba mój problem i nie dotyczy to tego tematuelektronic pisze:No racja. Tylko dlaczego kolega dopiero teraz sie w temacie udziela, po blisko 3 miesiącach? A my sie niepotrzebnie produkujemy...jmm pisze:Panowie, to nie jest ABK/ABT, tylko pięciocylindrowiec na K-Jetronicu, tam nie ma krokowca tylko zawór wolnych obrotów, nie mieszajcie koledze w temacie.
Sprawdzałeś czujnik temperatury w króćcu wodnym wchodzącym do głowicy, ten zdaje się 1-pinowy?
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Nic mi do twojego wolnego czy też zajętego czasu (reakcja jakbys za chwile miał się obrazić). Ale problem mógł być już dawno rozwiązany, gdybyś wcześniej to napisał. A tak coraz to więcej osób brało udział, a ostatecznie wszyscy przestali pisać i nawet nie wiadomo czy autor coś robił/zrobił czy też nie.jmm pisze:
A co Twój powyższy post wnosi produktywnego do tego tematu? Kwestia mojego wolnego czasu to chyba mój problem i nie dotyczy to tego tematu