wczoraj go zawiozłem do szuanaATLAS pisze:dydo85, a mój 'gwint'?
jeszce nieNiki20 pisze:jedzie do mnie
pod tarcze 365 ale zacisk 8 tloczkowy a na foto jest 6 cio ale tez dobrze wyglada <ok>mikoPKK99 pisze:Harry czy to są zaciski z kajaka? Na jaką tarczę to pakujesz? Tu zaciski kajak turbo na tarczy 365mm w feldze 18':
http://img13.imageshack.us/img13/2379/img0014la.jpg
Czy na coś podobnego się u ciebie zanosi?
Myślę, że Harry tym razem nie będziesz testował kolejnych chinoli Przekonany jestem, że dorzucisz trochę do markowej super opony moje marzenie to Yokohama PARADA Spec-2, a Twój jaki typ na oponę?FranoF1 pisze:Harry pomyśl też o dobrych oponach, bo nie od dziś wiadomo, fizyki nie oszukasz, wiec i tarcza o średnicy 40cm nie poratuje
wcześniak nic dobrego .. inkubatory i te sprawyATLAS pisze:Myślę, że Harry tym razem nie będziesz testował kolejnych chinoli Przekonany jestem, że dorzucisz trochę do markowej super opony moje marzenie to Yokohama PARADA Spec-2, a Twój jaki typ na oponę?FranoF1 pisze:Harry pomyśl też o dobrych oponach, bo nie od dziś wiadomo, fizyki nie oszukasz, wiec i tarcza o średnicy 40cm nie poratuje
Obrazek
Ogólnie to będziesz mógł robić przewózkę dla kobiet w zaawansowanej ciąży, by szybciej im pociecha wyskoczyła
hehe dobre taki komplet oponek nowych moge zamowic pow 2tys narazie o oponach nie mysle bo to na sam koniec narazie mechanicznie trzeba ogarnac temat te opony daja rade koles ma je w subaru STI i kleja sie prawie jak slikiATLAS pisze:Myślę, że Harry tym razem nie będziesz testował kolejnych chinoli Przekonany jestem, że dorzucisz trochę do markowej super opony moje marzenie to Yokohama PARADA Spec-2, a Twój jaki typ na oponę?FranoF1 pisze:Harry pomyśl też o dobrych oponach, bo nie od dziś wiadomo, fizyki nie oszukasz, wiec i tarcza o średnicy 40cm nie poratuje
Obrazek
Ogólnie to będziesz mógł robić przewózkę dla kobiet w zaawansowanej ciąży, by szybciej im pociecha wyskoczyła
te tarcze tylko do przymiarki klocki w polowie wytarte cena nowych klockow i tarcz ponad 1k wiec nie ma tragedi a Kolczat ma racje na zestawie z rs-a zrobilem przez dwa sezony niecale 7000km wiec zestaw dozywotni hehe tarcze nie do zajechania 34mm grubosciKolczat pisze:Krycha, zanim Harry zrobi przebieg takiego rzedu, zeby zmieniac te tarcze i klocki to juz bedzie robil kolejnego swapa i szukal jeszcze wiekszych hamulcow :mrgreen:
Akurat mnie to chyba najbardziej cieszy :lol: u mnie przebiegi będą jeszcze mniejszena zestawie z rs-a zrobilem przez dwa sezony niecale 7000km wiec zestaw dozywotni hehe tarcze nie do zajechania 34mm grubosci