[b4] Audi Symphony w b4
-
- Audi 80 Klub
Mam takie pytanie . Czy da radę włożyć navi od a4 b5 ? słyszałem że po bokach są prześwity i po włożeniu navi po lewej i prawej stronie robią się szpary po 3 mmUFOtm pisze:<ok> dzieki chlopaki ze pamietacie o mnie...przed kupnem navi trzeba sobie zadac pytanie podstawowe jak przy wymianie silnika...czy mnie na to stac ? podlaczenie to nie ma zadnego problemu nic nie trzeba przerabiac przocz srodkowej konsoli, jaki i co rozmiescic to zalezy od wlasciciela. Ja wybralem opcje z pokretlami na dole wraz z popielniczka oraz z dodatkowymi zegarami w miejscu nawiewu centralnego...zadnych problemow nie bylo zrobione w jeden dzien...Sama navi to innna kwestia bo jesli chcesz tylko navi i mp3 oraz telefon i system bose to rns-e aisin jak najbardziej wystarczy jak chcesz dvd i chcesz isc po kosztach to tylko navi plus bo do aisina dvd to koszt 1900pln plus inne przyjemnosci z tym zwiazane...tak czy inaczej jak masz pieniadze to nic nie stoi na przeszkodzie.
-
- Forum Audi 80
- knychu11
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jakie Radio 2din z nawigacja
Witam.
Noszę się ze zmiana w sowim avancie zwykłego radia na radio 2din z wbudowana nawigacja.
Po przeglądaniu stron ze sprzętem coraz bardziej mi się mieszało aż w końcu nie wiem na
co się zdecydować.... myślałem też o org navi z audi ale jednak troszkę mi brakuje do tego.
Mam zakres funduszy jakoś do 1500zl. Co w takiej cenie byście polecali z rodzin JVC/PIONEER/ALPINE itp.
Mam okazje taniej takie radyjko dostać bo znajomy może mi z zagranicy przywieść tylko właśnie nie wiem jakie.
Za wszystkie rady bede wdzięczny
Pozdrawiam.
Noszę się ze zmiana w sowim avancie zwykłego radia na radio 2din z wbudowana nawigacja.
Po przeglądaniu stron ze sprzętem coraz bardziej mi się mieszało aż w końcu nie wiem na
co się zdecydować.... myślałem też o org navi z audi ale jednak troszkę mi brakuje do tego.
Mam zakres funduszy jakoś do 1500zl. Co w takiej cenie byście polecali z rodzin JVC/PIONEER/ALPINE itp.
Mam okazje taniej takie radyjko dostać bo znajomy może mi z zagranicy przywieść tylko właśnie nie wiem jakie.
Za wszystkie rady bede wdzięczny
Pozdrawiam.
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Ganimadeus
- Forum Audi 80