[B4 1.9TDI 1Z] Kto ma sedana z takim zderzakiem
Trzeba szukać i dzwonić do ludzi co piszą że mają całą audi na części, nie którzy z nich nie wiedzą ile taki zderzak jest wart. Ja tak kupiłem za 120zł bez lamp (lampy miałem na strychu) tylko że lekko pęknięty ale w takim miejscu że to nie przeszkadza (już poklejony) i akurat gości jechał w moje okolice to mi podwiózł :mrgreen: także pofarciło mi się. Ja widziałem chyba jescze jest na allegro z B3 90 z lampami (pomarańczowe kierunki ) za 400 albo 500 <lol>
P.S jak znajdę dam znać
P.S jak znajdę dam znać
-
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
zderzak sklada sie z poszycia i bleki wzmacniajacej, belka jest zdejmowalna, wiec jezeli Ci ja zdjal i sprzedal komus innemu to ciezko bedzie znalesc kolejnego ludzia ktory zrobi to samo dla Ciebie, a nawet jezeli zrobi to sobie za to policzy bo bedzie mial ciezko sprzedac samo poszycie, tak jak Twoj spredawca...
-
- Forum Audi 80
Nawet standardowy zderzak nie ma belki wiem bo rozbiłem go i wiem jak wygląda a co do tej belki to są 2 rodzaje u ojca w ABK jest belka na wysokości chłodnicy a u mnie w 1Z jest pod nią taka rurka a u ojca jak by ceownik. Z tego co tu wyczytałem to montuje się go w błotniku od tyłu i trzeba sobie zrobić stelaż do przodu pod 2 uchwyty
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
widze to jak we mgle, ale byla belka w moim zderzaku cabrio/coupe, nie wiem jak to opisac innym slowem niz belka... porpstu takie wzmocnienie, a jak gadalem przez telefon z kolesiem z allegro o nicku cartoon21 to mowi l ze handalrze wlasnie tak robia ze sciagaja ta belke i inkasuaj podwojnie za kazda czesc... nie wiem czy to prawda bo mi mowil ze zderzak z rsa za 3k mi sprzeda i to z bleka i wtedy zaczal sie tlumaczyc tym zderzakiem coupe/cabrio
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wzorowalem sie na tej wypowiedzi i tym co slyszalem od goscia badz co badz posiadajacego wszystkie czesci do naszych audic, jezeli jest to sama skorupa zderzaka, nie wnikajac w to czy belka jest demontowalna, ja bym tego nie bral...pawelk2002 pisze:oki chłopaki wszystko już wiem a cena jak myślicie dobra ? za samą skorupę i jest lekko pęknięty na górze tak ze 4 cm
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
To ja dodam jeszcze taką fotkę tego zderzaka i jak kolczat jest wszystko czy brakuje czegoś?? co jak co ale wy się lepiej znacie więc wolę pytać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc88774a8f443306.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc88774a8f443306.html