[b3/b4] Kołpaki - pokaz mody
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i przed chwilą skończyłem malowanie. Efekt jak dla mnie zadowalający w pełni. felgi Pięknie się błyszczą (farba czarny połysk). Co prawda malowane pędzlem jednak tylko pierwsza felga ma na sobie jego ślady bo była pierwsza malowana, na niej się uczyłem bo nie miałem pojęcia jak to będzie wychodzić. Jednak i tak trzeba się pochylić nad samą felgą żeby zobaczyć niedoskonałości bo z daleka, a tym bardziej w jeździe będą prezentować się cudnie.
Mordęgą dla mnie było przygotowanie ich do malowania. Była to praktycznie sama rdza, ociec doradzał mi aby je wywalił i kupił używane w lepszym stanie ale i tak musiałem postawić na swoim
Potem poleciały dwie warstwy podkładu specjalnego pod moją farbę (chlorokauczuk), a potem już sana farba. Od środka felgi też są pomalowane tylko zostawiłem miejsce gdzie idą opony ponieważ tam farba jest jeszcze oryginalna w b.dobrym stanie.
Mordęgą dla mnie było przygotowanie ich do malowania. Była to praktycznie sama rdza, ociec doradzał mi aby je wywalił i kupił używane w lepszym stanie ale i tak musiałem postawić na swoim
Potem poleciały dwie warstwy podkładu specjalnego pod moją farbę (chlorokauczuk), a potem już sana farba. Od środka felgi też są pomalowane tylko zostawiłem miejsce gdzie idą opony ponieważ tam farba jest jeszcze oryginalna w b.dobrym stanie.
Witam panowie może doradzicie mi bo już sam nie wiem. Wiec wpadłem na pomysł żeby pomalować orig kołpaki B3 14 na czarny kolor myślę ze lepiej by sie prezentowały przy białym kolorze auta tym bardziej ze na lato mam alu czarne i efekt jest świetny, dlatego może na czarnych kołpakach będzie lepiej wyglądać niż na srebrnych co o tym myślicie
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: