[b3/b4] Kołpaki - pokaz mody
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A dlaczego ?? Jeśli ładnie je przygotujesz i dokładnie pomalujesz to ruda ich nie weźmie. Wiem bo drugi sezon śmigam na pomalowanej stali. W tamtym sezonie miałem białą stal w tym roku postanowiłem że bd to kość słoniowa. A wybór należy do ciebie.Siwy7 pisze:na samych stalówkach nie chciał bym jeździć
[ALL] Tani lekki tuning
Witam
Niedawno wpadł mi do głowy dosyć ciekawy pomysł,
mianowicie od dłuższego czasu poluje na felgi do mojej 80 ale nie chciał bym mieć takich jak wszyscy , lecz za oryginalność trzeba troche położyć średnio 1tys za jedna.
Niestety nie dysponuje aż taką kwotą , więc wpadłem na pomysł pomalowania moich stalówek.
na srebrny metalic czy coś w tym rodzaju.
Jak by to się przyjęło , czego użyć (jakiego lakieru) i najważniejsze pytanie , Jak to bd wyglądało ?
Obiecuje , iż kiedy się tego podejmę zrobie fotostory i wrzuce na forum
Pozdrawiam Aleksander
Niedawno wpadł mi do głowy dosyć ciekawy pomysł,
mianowicie od dłuższego czasu poluje na felgi do mojej 80 ale nie chciał bym mieć takich jak wszyscy , lecz za oryginalność trzeba troche położyć średnio 1tys za jedna.
Niestety nie dysponuje aż taką kwotą , więc wpadłem na pomysł pomalowania moich stalówek.
na srebrny metalic czy coś w tym rodzaju.
Jak by to się przyjęło , czego użyć (jakiego lakieru) i najważniejsze pytanie , Jak to bd wyglądało ?
Obiecuje , iż kiedy się tego podejmę zrobie fotostory i wrzuce na forum
Pozdrawiam Aleksander
Sam. Druciak na wiertarke, dokładnie oczyścić z rdzy. Potem przejechać papierkiem ściernym ino żeby lakier się lepiej trzymał. 2 warstwy podkładu, 2 warstwy lakieru ewentualnie jak chcesz żeby jeszcze lepiej trzymało 2 warstwy lakieru bezbarwnego i kółka pomalowane.
PS: Widze że masz chyba czarne to B3 to ja bym widział białe stalówki. Srebrne są Bleee
PS: Widze że masz chyba czarne to B3 to ja bym widział białe stalówki. Srebrne są Bleee
Poszerzanie stalówek nie jest tanie. Tanio i w miarę ok będzie zrobić jak Olszak. Kup stal 15" i ładnie pomaluj.
Ewentualnie kup oryginalne kołpaki 16" i zamontuj sposobem na swoje obecne 14".
Felga 14", opona 195/40:
Mocujesz na trytytki, albo tak:
Ale do tego pomysłu najlepiej mieć oponę z naciągiem, by nie obcierała o oponę podczas jazdy. Wg mnie to najtańszy sposób uzyskania fajnego wyglądu tanim sposobem.
Ewentualnie kup oryginalne kołpaki 16" i zamontuj sposobem na swoje obecne 14".
Felga 14", opona 195/40:
Mocujesz na trytytki, albo tak:
Ale do tego pomysłu najlepiej mieć oponę z naciągiem, by nie obcierała o oponę podczas jazdy. Wg mnie to najtańszy sposób uzyskania fajnego wyglądu tanim sposobem.