Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Niki20, no oczywiście ta sama obowiązkowo + wielcy nieobecni z ubiegłego maja.
Drzwi otwarte dla wszystkich chętnych.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zay może wreszcie tego swojego paździocha być dokulał i pełnoprawnie odebrał nagrodę za dystans a nie za dotarcie via PKP i via Kolczatowa deskorolka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zay może wreszcie tego swojego paździocha być dokulał i pełnoprawnie odebrał nagrodę za dystans a nie za dotarcie via PKP i via Kolczatowa deskorolka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moja psychika właśnie została skrzywiona :shock:benjy2 pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 9576c.html <ok> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <ok>
Się działo <ok> Ostatnio foty oglądałem to zem znalazł jak Ci wąsy chcieliśmy namalować <ok> pikne chwile <urodziny>
Dobra dobra jak by nie patrzeć staram się robić wszystko byle tylko tym razem na mazurach pojawić się swoim autem co by to pokazać Łukaszowi jak się panny pod sklepami w Olsztynie wyrywa <ok> Ale jeśli tylko pojawi się odpowiednio wcześniej informacja o takowej imprezie to nie mam zamiaru jej odpuścićeSPe pisze:Niki20, no oczywiście ta sama obowiązkowo + wielcy nieobecni z ubiegłego maja.