Audi B2 coupe by Kresek swap zakonczony sukcesem :D
Archi przewody 8mm w zupelnosci wystarcza, a roznica miedzy sprezyna a poduszka jest nie do wyliczen.
Tzn w zaleznosci od ilosci powietrza w poduszce zmienia sie jej twardosc.
Koru tak stala w koncu to auto z tamtych lat :mrgreen:
A kilka aut dalej stala nasza bordowa warszawka. ktora de facto wygrala i po raz drugi trzeba bylo wypic beczke piwa :lol:
Tzn w zaleznosci od ilosci powietrza w poduszce zmienia sie jej twardosc.
Koru tak stala w koncu to auto z tamtych lat :mrgreen:
A kilka aut dalej stala nasza bordowa warszawka. ktora de facto wygrala i po raz drugi trzeba bylo wypic beczke piwa :lol:
W sumie do tego daze i tak bym wolal zeby mi siadal calkiem na glebe. A to z tego wzgledu ze najnizej mam wydech i jego moge przecierac, bo opon w takich rozmiarach zawsze szkoda.
z reszta nie spodziewam sie zadnej powaznej awarii, ktora uniemozliwi mi jazde.
Robilem samemu i znam kazde laczenie i wiem gdzie moge spodziewac sie przedmuchu, ale nie bedzie to uniemozliwialo dalszej jazdy.
Prosta zasada jak dbasz tak masz, wiec jak zrobisz cos z glowa to nie bedziesz mial probelmu.
A jak jestes tak zapobiegliwy to wymienisz raz na 2 lata poduszki i amen, bo nic innego jak zrobisz porzadnie sie nie moze stac
z reszta nie spodziewam sie zadnej powaznej awarii, ktora uniemozliwi mi jazde.
Robilem samemu i znam kazde laczenie i wiem gdzie moge spodziewac sie przedmuchu, ale nie bedzie to uniemozliwialo dalszej jazdy.
Prosta zasada jak dbasz tak masz, wiec jak zrobisz cos z glowa to nie bedziesz mial probelmu.
A jak jestes tak zapobiegliwy to wymienisz raz na 2 lata poduszki i amen, bo nic innego jak zrobisz porzadnie sie nie moze stac
Zakupilem na uzupelnienie brakow w mojej coupetce kolejna coupete:D
Ogolnie przedlift robiony na polifta, w stanie dosc dobrym, lekko uderzona z przodu, ale i tak bedzie tylko dawca czesci.
Szkoda jedynie ze lampy tylne pekniete, bo glownie dla nich ja kupilem:(
No ale coz bede szukal dalej, jaky ktos cos potrzebowal to dawac na PW.
Ogolnie przedlift robiony na polifta, w stanie dosc dobrym, lekko uderzona z przodu, ale i tak bedzie tylko dawca czesci.
Szkoda jedynie ze lampy tylne pekniete, bo glownie dla nich ja kupilem:(
No ale coz bede szukal dalej, jaky ktos cos potrzebowal to dawac na PW.