Przypadkowo stałem się posiadaczem nakładek na śruby fi 17 czyli takie jakie 'idą' do mnie.
Problem jest taki, że są chromowane, a ja felgi mam czarne bo tak je pomalowałem na tegorocznych wakacjach. No i tak sobie myślę, bo mi farby chlorokauczukowej zostało jeszcze sporo, czy jak by papierem ściernych tego chromu nie zdarł to czy by się ładnie tych nakładek pomalować nie dało. Bo chyba takie nakładki nie bardzo pasują na takie koło:
[A80 b4] Nakładki na śruby w kołach
Albo montuj takie jakie są, albo pomaluj śruby na czarno po co Ci te nakładki?
Mam też takie, ale dopiero w rozmiarze 19 wyglądają fajnie
Poza tym ciężko je potem zdemontować.
A jak malowało się chlorokauczukiem? Malowałem mamie teraz stalówki na zimę zwykłą emalią, ale słszałem, że taka farba lepiej się sprawuje i nie powinna wyjść rdza spod niej. Prawda to?
Mam też takie, ale dopiero w rozmiarze 19 wyglądają fajnie
Poza tym ciężko je potem zdemontować.
A jak malowało się chlorokauczukiem? Malowałem mamie teraz stalówki na zimę zwykłą emalią, ale słszałem, że taka farba lepiej się sprawuje i nie powinna wyjść rdza spod niej. Prawda to?
Powiedzmy, że dostałem za darmo to kombinujeATLAS pisze:Albo montuj takie jakie są, albo pomaluj śruby na czarno po co Ci te nakładki?
W zestawie jest specjalny kluczyk do tego.ATLAS pisze:Poza tym ciężko je potem zdemontować.
Bardzo dobrze. Najpierw 2x podkład pod tą farbę, potem sama farba.ATLAS pisze:A jak malowało się chlorokauczukiem? Malowałem mamie teraz stalówki na zimę zwykłą emalią, ale słszałem, że taka farba lepiej się sprawuje i nie powinna wyjść rdza spod niej. Prawda to?