Nie szefować tu szeryfietrepek pisze:Dobrze szefie :mrgreen:Daj znać jak już będzie po sprawie z czarną to powiesimy kłódkę.
[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Wnętrze kosi :shock: Środka to nie jeden Ci pozazdrości Co do silnika, to jak swój masz sprawdzony to go śmiało tam pchaj, osprzęt z Pierburga kilka modów i 150PS lekutko przeskoczysz i co najlepsze dalej to będzie "stary klekoczący diesel" który na ulicy nie jednego zaskoczy a ich miny są bezcenne :mrgreen:
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Coupeta w domu
Cóż mogę o niej napisać, hmm... samochód wydaje się nie bity aczkolwiek był cały pomalowany (przynajmniej ładny lakier) :mrgreen: Z rzeczy, które dostałem do samochodu to: płyta pod silnik, zimowe koła, lampy przednie zespolone (jednak ok, druga bez szkła i dwa uchwyty złamane), w 3 dupy plastików, śrubek itp oraz dwa nowe tylne amortyzatory :mrgreen: Chociaż aktualne są dobre.
Samochód dobrze się prowadzi, hamulce trzeba przywrócić do życia oraz ręczny, to i tamto poprawić.
Ogarnę trochę auto i porobię zdjęcia. Tego tematu proszę nie zamykać dopóki nie stworze tematu odnoście Coupe :mrgreen:
Aha, bym zapomniał, za Coupe dałem 4 tys zł 8-)
Cóż mogę o niej napisać, hmm... samochód wydaje się nie bity aczkolwiek był cały pomalowany (przynajmniej ładny lakier) :mrgreen: Z rzeczy, które dostałem do samochodu to: płyta pod silnik, zimowe koła, lampy przednie zespolone (jednak ok, druga bez szkła i dwa uchwyty złamane), w 3 dupy plastików, śrubek itp oraz dwa nowe tylne amortyzatory :mrgreen: Chociaż aktualne są dobre.
Samochód dobrze się prowadzi, hamulce trzeba przywrócić do życia oraz ręczny, to i tamto poprawić.
Ogarnę trochę auto i porobię zdjęcia. Tego tematu proszę nie zamykać dopóki nie stworze tematu odnoście Coupe :mrgreen:
Aha, bym zapomniał, za Coupe dałem 4 tys zł 8-)
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: