Wez poluzuj poslady, Ziooom! Wystawiles pojazd na widok publiczny, trza bylo liczyc sie z tym ze znajdzie sie jakas czarna owca :mrgreen:
Nie wiem skad Ci przyszlo do glowy ze mam cos przeciwko fabrycznym kolom - jak slusznie zauwazyles sam mam fabryczne i zapewne tak zostanie tudziez zgadzam sie w 100% ze codziennosc polskich drog lepiej znosi tylko stal i 195/65R15. Napisalem wyraznie - nie podoba mi sie wzor i rozmiar tych ktore zalozyles ale to znaczy conajwyzej tyle ze sam bym ich nie zalozyl wiec nie odbieraj tego jako ataku -
de gustibus non disputandum est.
icemerc pisze:-40 nie będzie, ba nawet -20 nie będzie bo to auto rodzinne, wielofunkcyjne
umiarkowane obnizenie nie eliminuje komfortu ani nie obraca w niwecz wielofunkcyjnosci auta /wiem mialem tak w poprzednim C4 i mam tak teraz/ natomiast wynikajace z niego nieznaczne usztywnienie zawieszenia wplywa pozytywnie na jakosc prowadzenia a w konsekwencji na bezpieczenstwo aktywne - w moim niklym pojeciu to dobrze jesli wozisz rodzine. moje auto ktos pozbawil fabrycznego zawiasu i zastapil go akcesoryjnym, niestety.
icemerc pisze:trzaska wiecej kilometrów i wozi więcej cięzarow niz twoje coupe kiedykolwiek widziało
nadwozie typu coupe zazwyczaj nie jest konstrukcyjnie przewidziane do przewozu duzych ladunkow a co do swojego egzemplarza, i owszem, zdecydowalem ze za mojej kadencji bedzie odpoczywall w ceplarnianych warunkach, przeciez nigdy nie twierdzilem ze ma byc inaczej.
pozdrawiam Cie serdecznie Moj Drogi i zycze Ci zebys byl zadowolony ze swojego autobusu conajmniej tak jak ja jestem zadowolony ze swojego tudziez abys nadawal mu taka forme i funkcje jaka mu tylko wymyslisz.
pokoj.