[b4 1Z] Problem z mocą po wym uszcz. pod głow. - rozwiązany
Widzę, że 200zł w tę czy w tę dla Ciebie to żadna kasa i masz gdzieś, że na każdym kroku chcą Cię złoić na kasę. Każdy musi być, mechanikiem, elektrykiem hydraulikiem, ślusarzem itd. bo albo Ci wmówią, że się nie da, albo że to nie możliwe itd.Najwidoczniej jakoś tak to musiało być. Ja już o tym zapomniałem cieszę się sprawnym autkiem, wszystko działa jak należy, jakbyśmy się mieli przejmować wszystkimi absurdami tego świata to ... byłby absurd.
Oddasz dobre, dostajesz zepsute, płacisz za to i cieszysz się, że masz zrobione. Dziwne masz podejście. Prawda jest taka, że "mechanicy" patrzą tylko wziąć kasę a na resztę mają wy..walone. Takie zachowania trzeba tępić. To taki offtop.
Wtryski same się nie zepsuły jeżeli były traktowane jak należy. A jeżeli ktoś nie umie się z nimi obchodzić to niech ponosi koszty.
Prawda.Moja kasa - moje poglądy.
Ostatnio zmieniony 07 lis 2011, 17:57 przez kojak85, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja kasa - moje poglądy. Możesz się szarpać i denerwować w takich sytuacjach, nie wziąłeś pod uwagę wielu czynników na podstawie których nie cisnąłem tego mechanika. Wcześniej szedł mi kilkukrotnie na rękę naprawiając lub wymieniając jakieś części za darmo. Jest moim sąsiadem, a z sąsiadami trzeba żyć w zgodzie i nie wydaje mi się abym miał dziwne podejście do tej sprawy, jeśli masz inne zdanie to Twoja sprawa.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Zgadzam się w 100% 8-) trzeba tępić takie rzeczy ,bo inaczej staną sie normąkojak85 pisze:Oddasz dobre, dostajesz zepsute, płacisz za to i cieszysz się, że masz zrobione. Dziwne masz podejście. Prawda jest taka, że "mechanicy" patrzą tylko wziąć kasę a na resztę mają wy..walone. Takie zachowania trzeba tępić. To taki offtop.
Wtryski same się nie zepsuły jeżeli były traktowane jak należy. A jeżeli ktoś nie umie się z nimi obchodzić to niech ponosi koszty.