Cieszę się, że spodobał się mój projekt :mrgreen: zatem dopieszczę go na podstawie foty audi Dydo i gdy wspólnie uznamy, że jest cacy to zacznę robić pozostałe strony.
thebarylka pisze:mozna by bylo napisa Audi 80 klub polska wysrodkowac a logo dac na bok albo na dol i wysrodkowac
Logo jest pochyłe i słabo mi się widzi gdy jest wycentrowane
ale jeśli tak uważa więcej osób to możemy tak zrobić. Zaraz zrobię kilka wersji nagłówka i wybierzemy wspólnie.
eSPe pisze:Wiesz co Daniel, a nie dałoby się bez tego rozmytego tła? Bo mnie osobiście, ono nie pozwala skupić wzroku, na focie auta.
Prawie wszystkie fotki są w za małej rozdzielczości wymaganej do 100% jakości przy 300dpi dla kartki A4. Na bezkompromisową jakość pozwoliłyby tylko 3 fotki aut (Kreska, Nikiego i Kolczata) gdyż potrzeba do tego fotki w 10MPix. Ale nie szkodzi, bo w taki sposób jak teraz jest zachowana kompozycja i jakość, niestety musiałem jakoś wypełnić pustkę. Ściemnię bardziej te boki i zmienię nagłówek na PKA80, bo też nie podoba mi się A80KP (ale spisałem to z Topu naszego forum).
Jeśli każda strona kalendarza będzie taka sama, tylko inne zdjęcie i specjalne kolorki, to wykonanie jej zajmie mi 30 minut. Więc ważne by po ogłoszeniu zwycięzcy grudnia 2011 jak najszybciej wysłać projekt do fotolabu. Ma ktoś do nich kontakt? Zapytam w jakim formacie przyjmują (proponowałbym bezstratny TIF lub PNG, w żadnym razie JPG).
Ma ktoś logo z naklejek w formacie vectorowym? Będę potrzebował dla uzyskania lepszej jakości loga.