Audi coupe by Vigo - V8 ABZ sezon 2016 :)
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Z ciekawości może uda mi się poprosić kolegę z dużym podnośnikiem, żeby zważyć... fakt co do tego, że w gorącej wodzie kąpany:P ale najlepsze pomysły wychodzą przecież spontanicznie:D I tak wszystko wykonuje sam, w ciasnym garażu, takie zboczenie z tą motoryzacją od dziecka, praca co innego, zawód co innego, a relax w garażu:P
Choć czasami wiadomo spawanie itp, trzeba dać jakiemuś specjaliście bo nie dysponuje aż tak profesjonalnym sprzętem... Co do wagi silnika to jestem trochę w szoku, miałem przecież cały abk uzbrojony i ze skrzynią i bez... no i... bez skrzyni ciężko mi było go przenosić, a tu ABZ w dwóch unosiliśmy... jakieś lekkie stopy? Bo sam jestem w szoku co do wagi całości...
Choć czasami wiadomo spawanie itp, trzeba dać jakiemuś specjaliście bo nie dysponuje aż tak profesjonalnym sprzętem... Co do wagi silnika to jestem trochę w szoku, miałem przecież cały abk uzbrojony i ze skrzynią i bez... no i... bez skrzyni ciężko mi było go przenosić, a tu ABZ w dwóch unosiliśmy... jakieś lekkie stopy? Bo sam jestem w szoku co do wagi całości...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
No Pany dzisiaj rozbierałem dalej V8, jeden wtryskiwacz mam uszkodzony, zdjąłem kolektor ssący i już coś tam więcej w głowicy widać. ogólnie wiadomo wszystko zabrudzone itp, więc trochę malowania, czyszczenia, zmian wężyków itp bo część się dosłownie ułamała w rękach... ale już coraz bliżej do wnętrza i cylindrów:) wkrótce zdjęcia...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
ejj to podobnie jak mój klekot mierzony na VAGU (grupa 006)
Wczoraj robiłem logi dynamiczne i na 3 biegu od 1500 obrotów (ok35km/h)) do 4000 (ok 125km/h) 9s
Mam lekkiego overboosta przy max gazie i n75zbija przez co lekko traci powera ale jutro to podreguluje
musimy się popróbować Łukasz, myśle że dostanę ze startu zatrzymanego a z rolki np od 40 do 140 może być ciekawie ;]
Wczoraj robiłem logi dynamiczne i na 3 biegu od 1500 obrotów (ok35km/h)) do 4000 (ok 125km/h) 9s
Mam lekkiego overboosta przy max gazie i n75zbija przez co lekko traci powera ale jutro to podreguluje
musimy się popróbować Łukasz, myśle że dostanę ze startu zatrzymanego a z rolki np od 40 do 140 może być ciekawie ;]
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Owszem było tak napisane bo Gtechem kolesia tym Pro... jakimś tam nowszym generalnie, zmierzyło niby 7,93, ja kupiłem ten zwykły tzn najprostszy i dzisiaj najniżej udało mi się nim wyciągnąć 8,55s....
a tak to warczy w środku:
Ciekaw jestem jak może przyspieszać V8 w budzie coupe:) ale to kwestia czasu:D
Tomek jestem za, puki lodówki nie ma na drogach:)
a tak to warczy w środku:
Ciekaw jestem jak może przyspieszać V8 w budzie coupe:) ale to kwestia czasu:D
Tomek jestem za, puki lodówki nie ma na drogach:)
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt: