[B4 2.8 AAH] przesunięcie odcinki
-
pimpam
- karolas123
- Forum Audi 80

-
pimpam
- PuSzEk
- Forum Audi 80

- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
to duża różnica, nie wiem jak nie mogłeś tego czuć, słyszeć? :shock:pimpam pisze:Ok już wszystko jasne, licznik oszukuje, podczas gdy wg. licznika odcina się przy 5200obr. wskazania vag pokazują 6300obr. Także problem rozwiązany :mrgreen:
karolas123 a co ma piernik do wiatraka? nie rozumiem twojej uwagi tym bardziej że to V-ka i tak jak napisał kolega, to że mu przygazował do odcinki większego wrażenia nie robi na tym silniku, przecież nawet nie jest obciążony, bo stał :roll: a musiał jako to sprawdzić...
Nie preferuje odcinek itp. dla mnie to nie frajda, ale wiem że są tacy co ich to rajcuje...
-
pimpam
PuSzEk, no nie kręciłem go nigdy przedtem do odcięcia to wiesz nie wsłuchiwałem się nigdy więc ciężko było mi powiedzieć, ze słuchu dla mnie było w miarę ok, dopiero gdy ten temat zakładałem jakoś coś sprawdzałem i wyszło, że niby taka mała odcinka, a dzięki vag-owi wyjaśniło się kto tu oszukiwał :mrgreen:
siema 
ja mam podobny problem tyle ze przy ABC kupilem z go poltorej miesiaca temu i poprzedni wlasciciel wspominal ze oddawal licnzik do kalibracji.... i odcinke tez jest przy 5,2tys... i moje pytanie jest takie
jak to naprawic i czy jezeli obrotomierz oszukuje to prędkościomierz rozniwez? jak to sie ma do siebie
pozdro
ja mam podobny problem tyle ze przy ABC kupilem z go poltorej miesiaca temu i poprzedni wlasciciel wspominal ze oddawal licnzik do kalibracji.... i odcinke tez jest przy 5,2tys... i moje pytanie jest takie
jak to naprawic i czy jezeli obrotomierz oszukuje to prędkościomierz rozniwez? jak to sie ma do siebie
pozdro
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH