[B4 2.8 AAH] przesunięcie odcinki
- karolas123
- Forum Audi 80
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
to duża różnica, nie wiem jak nie mogłeś tego czuć, słyszeć? :shock:pimpam pisze:Ok już wszystko jasne, licznik oszukuje, podczas gdy wg. licznika odcina się przy 5200obr. wskazania vag pokazują 6300obr. Także problem rozwiązany :mrgreen:
karolas123 a co ma piernik do wiatraka? nie rozumiem twojej uwagi tym bardziej że to V-ka i tak jak napisał kolega, to że mu przygazował do odcinki większego wrażenia nie robi na tym silniku, przecież nawet nie jest obciążony, bo stał :roll: a musiał jako to sprawdzić...
Nie preferuje odcinek itp. dla mnie to nie frajda, ale wiem że są tacy co ich to rajcuje...
PuSzEk, no nie kręciłem go nigdy przedtem do odcięcia to wiesz nie wsłuchiwałem się nigdy więc ciężko było mi powiedzieć, ze słuchu dla mnie było w miarę ok, dopiero gdy ten temat zakładałem jakoś coś sprawdzałem i wyszło, że niby taka mała odcinka, a dzięki vag-owi wyjaśniło się kto tu oszukiwał :mrgreen:
siema
ja mam podobny problem tyle ze przy ABC kupilem z go poltorej miesiaca temu i poprzedni wlasciciel wspominal ze oddawal licnzik do kalibracji.... i odcinke tez jest przy 5,2tys... i moje pytanie jest takie
jak to naprawic i czy jezeli obrotomierz oszukuje to prędkościomierz rozniwez? jak to sie ma do siebie
pozdro
ja mam podobny problem tyle ze przy ABC kupilem z go poltorej miesiaca temu i poprzedni wlasciciel wspominal ze oddawal licnzik do kalibracji.... i odcinke tez jest przy 5,2tys... i moje pytanie jest takie
jak to naprawic i czy jezeli obrotomierz oszukuje to prędkościomierz rozniwez? jak to sie ma do siebie
pozdro
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH