Witam.
Mam pytanie, bo muszę przełożyć pompkę paliwową z sedana 2.3 NG do Coupe 2.3 NG obie B3. Może ktoś dokładnie opisać jak to Zrobić? u mnie od już jak kupiłem Coupete to pompka chodziła bardzo głośno. Ost autko zaczęło tracić moc, zgasło i już nie szło go odpalić. Pompki już prawie nie słychać, może przez pół sekundy i cisza. Z tego co mo wiadomo, pompka do wymiany. Tylko teraz jak ten zabieg przeprowadzić?
Z góry dzięki za pomoc.
[B4 2,3NG Quattro] silnik nie wkręca się na obroty, strzela
Panowie pomocy..... Mój Ng jest słabe jak jakies 1.6...
Nie wkręca się na obroty, problem mam zeby coś wyprzedzić,
Kiedy strzelił mi gaz tak wszystko wzięło w łeb , naprawiłem poskładałem.....
Wszystko jest sprawdzone i pojęcia nie mam dlaczego to auto nie chce kręcic ....
Przy 4000 zdaję sie ze silnik wyskoczy....
Pomocy ...
Nie wkręca się na obroty, problem mam zeby coś wyprzedzić,
Kiedy strzelił mi gaz tak wszystko wzięło w łeb , naprawiłem poskładałem.....
Wszystko jest sprawdzone i pojęcia nie mam dlaczego to auto nie chce kręcic ....
Przy 4000 zdaję sie ze silnik wyskoczy....
Pomocy ...
powitac panowie w sprawie pompki info dla kolegi w poniedzialek bede wiedzial co i jak mam taki podobny problem ogarnolem elektryke nie chodzil wskaznik temp.paliwa mam w pracy fajnych elektrykow i jest ok kolego moj ng nie ma gazu ale jak jest zimny to nie ma sily kuleje strzela po przekroczeniu tem. 50 wszystko wraca do normy ustalilem tak przypuszczamy ze to jakis czujnik od temp.bo powymienialem juz z elektryki prawie wszystko i chyba tu jest problem w srode jade do kumpla po pracy i bedziemy sprawdzac