B3 ABK
http://speedy.sh/keScv/audi-80-1.8-S-90km-PM.wmv o to film jak chodzi moja audi słaba jakość ale specjalnie żeby mało ważyło . Obejrzyjcie i oceńcie może ktoś wpadnie na to co tam się dzieje
mogą to być zapchane końcówki wtrysków, bo jeżeli auto jeździ w większości na gazie to na końcówkach zostaje tzw. nagar i być może to jest przyczyna ;] ale przy aucie, które przejechało dużo km to chyba nie pomoże nawet jazda na paliwie wzbogaconym uszlachetniaczami ;//
P.S Kolego Marcinie, Koral wprowadzał zmiany wizualne jeszcze wtedy, kiedy nic się jeszcze złego z silnikiem nie działo ;]
P.S Kolego Marcinie, Koral wprowadzał zmiany wizualne jeszcze wtedy, kiedy nic się jeszcze złego z silnikiem nie działo ;]
Po ostatniej przygodzie gdzie mechanik przeglądał mi zawieszenie i stwierdził ze wszystko jest ok wymienił mi popychacze i puścił mnie w trasę 400km jeszcze wiedząc o takiej trasie,a po dwóch tygodniach wprowadzając auto na inny warsztat gdzie zobaczyli w jakim stanie mam drążki i końcówki koleś powiedział że mieliśmy szczęście że jeszcze to auto tu stoi.Marcin19l pisze: nie wierze ze w łodzi nie ma kogos takiego
Na moje to zalewa go, źle ustawiony zapłon skoro nie możesz wkręcić na obroty i jeszcze multum innych rzeczy do wymiany i sprawdzenia sam silnik też pracuje tak jakby coś stukało ogólnie nie za ciekawie to wygląda.
Na części też kokosów nie dostaniesz bo nie masz praktycznie żadnego wyposażenia a blacharka chodzi za grosze.
Na części też kokosów nie dostaniesz bo nie masz praktycznie żadnego wyposażenia a blacharka chodzi za grosze.
Dlatego chciałem wam pokazać jak to chodzi żeby nie było że nie wiadomo co ja sobie wymyślam.GerB3 pisze:Na moje to zalewa go, źle ustawiony zapłon skoro nie możesz wkręcić na obroty i jeszcze multum innych rzeczy do wymiany i sprawdzenia sam silnik też pracuje tak jakby coś stukało ogólnie nie za ciekawie to wygląda.
Ale ja nie chce kokosów bo wiem że nie mam żadnych ciekawych części w tym aucie a tym bardziej nie sprzedam w całości. wyciągnę to co jest dobre typu lampy tył front środek,pół nowego zawieszenia i zostają mi jeszcze 15tki czyli zawsze jakieś koło na start.GerB3 pisze:Na części też kokosów nie dostaniesz bo nie masz praktycznie żadnego wyposażenia a blacharka chodzi za grosze.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: