Film Klubowiczow, pomysl drugi.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
przyjemnosc rowniez po mojej stronie, mimo wszystko udalo sie trzasnac pare kadrow ktore mysle ze sie przydadza.
Mili Panstwo, z racji ze koncze robote w obecnej firmie szykuje mi sie prawodopodobnie ostatnia wieksza trasa ktorej plan wrzucilem w pierwszym poscie. oczywiscie na trasie obowiazuje takze 'kurier klubowy' w moi wykonaniu gdyby ktos potrzebowal, zapraszam Was serdecznie <ok>
Mili Panstwo, z racji ze koncze robote w obecnej firmie szykuje mi sie prawodopodobnie ostatnia wieksza trasa ktorej plan wrzucilem w pierwszym poscie. oczywiscie na trasie obowiazuje takze 'kurier klubowy' w moi wykonaniu gdyby ktos potrzebowal, zapraszam Was serdecznie <ok>
Ostatnio zmieniony 03 gru 2011, 23:01 przez deejay.ftb, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
nie. z materialow ktore mam postaram sie maksymalnie duzej liczbie osob zmajstrowac pojedyncze badz grupowe prezentacje ktore bede sukcesywnie wrzucal do watkow o Waszych samochodach.
duzego filmu nie bedzie, bynajmniej nie w formie promocji tego forum poniewaz nie mam zamiaru nawet posrednio promowac swoja praca kogos kto najpierw przyznaje mi wyroznienie po czym traktuje jak pierwszego lepszego naciagacza.
Wszystkich ktorych przez to zawiodlem bardzo przepraszam.
duzego filmu nie bedzie, bynajmniej nie w formie promocji tego forum poniewaz nie mam zamiaru nawet posrednio promowac swoja praca kogos kto najpierw przyznaje mi wyroznienie po czym traktuje jak pierwszego lepszego naciagacza.
Wszystkich ktorych przez to zawiodlem bardzo przepraszam.