Co Was deneruje u innych użytkowników forum?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
Misiek_Stce
- Audi 80 Klub

- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Zobowiązuje faktDanek pisze:Labiel napisał/a:
Kiedyś zajrzałem na forum Calibry i BMW. Nie będę komentował zachowania tamtych klubowiczów.
Hihi, bo Audi zobowiązuje
Akurat na naszym forum widac ze jest ład i porządek . 8-)
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Widocznie poziom intelektualny naszych klubowiczów jest nie co wyższy od posiadaczy BMW :mrgreen: Oni za to mają duże mięśnie i łyse głowy – nie obrażając nikogo.Misiek_Stce pisze: Zobowiązuje fakt. No kiedys tez zaglądałem na takie forum chyba własnie BMW to przeklinali jak sie dało i niezauważyłem zeby kto kolwiek im zwracał uwagę.
Akurat na naszym forum widac ze jest ład i porządek . 8-)
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Kontakt:
Ogolnie nic wiecej mnie nie denerwuje w zachowaniach innych...
z bólem serca przyznam sie, że też nie czytałem regulaminu :lol:Danek pisze:Ok. zgoda, też siedzę na kilku innych forach, ale uważam, że jak wchodzę na czyjeś podwórko i wisi kartka pt. "zasady zachowania" to pierwsze co robię to czytam regulamin, niezależnie od tego czy jest identyczny czy nie. Zawsze może się znaleźć punkt zupełnie inny od wszystkich spotykanych dotąd. Po drugie rejestrując się wyrażasz zgodę na stosowanie się do regulaminu, jeśli ją wyrażasz nie znając regulaminu to tak jakbyś podpisywał umowę o kupnie autka bez oglądania go.
Co do zachowania to mamy tu na szczęście kulturalne towarzystwo :mrgreen:
mi tam nic nie przeszkadza...a to że nowi userzy popełniają błędy to nic tragicznego...inaczej nie mieli byśmy co robić(moderatorzy i admin)
spoko :lol: jaki termin? koniec grudnia :roll: :lol:Danek pisze:To w nagrodę, że się przyznałeś przepiszesz 10 razy regulamin w zeszycie w 2 linie, zrobisz fotki i podeślesz na dowód odebrania nagrody :mrgreen: .FranoF1 pisze:z bólem serca przyznam sie, że też nie czytałem regulaminu :lol:
Nooo doooobra 1 raz, ale rzetelnie! :lol:
Frano musimy zapytac AUDI_A6 czy jest cos ciekawego w regulaminie bo mial go przeczytac 
Sikor jesli w jednym watku nie ma odpowiedzi to nie trzeba zaczynac nowego tylko wznowic ten stary...
Mnie jedynie denereuje takie glupie przytakiwanie gdzie np jedna osoba pisze do drugiej dajac do zrozumienia ze ma go i tak gdzies i gada glupoty ( czasami i dobrze bo tak jest ) a post pod nim 10 osob wpisuje No no dokladnie jak on pisze, No wlasnie Zrozumiales ?, Jesli tego nie rozumiesz to nie mamy o czym gadac... Mniejwiecej jak takie bezmUzgie Yeti ktore przytakuja swojemu szefowi
Nie sotosowanie polskich znakow to nie stosowanie ortografji :?:
Sikor jesli w jednym watku nie ma odpowiedzi to nie trzeba zaczynac nowego tylko wznowic ten stary...
Mnie jedynie denereuje takie glupie przytakiwanie gdzie np jedna osoba pisze do drugiej dajac do zrozumienia ze ma go i tak gdzies i gada glupoty ( czasami i dobrze bo tak jest ) a post pod nim 10 osob wpisuje No no dokladnie jak on pisze, No wlasnie Zrozumiales ?, Jesli tego nie rozumiesz to nie mamy o czym gadac... Mniejwiecej jak takie bezmUzgie Yeti ktore przytakuja swojemu szefowi
Nie sotosowanie polskich znakow to nie stosowanie ortografji :?:
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Eeee tam raczej "małego lenia". Przecież zanim się kliknie w "wyślij" to można wkleić tekst do Worda, Worksa, Star Office'a itp. i sprawdzić ortografię, a nawet interpunkcję. Poza tym Nowa Mozilla ma wbudowany słownik ortograficzny, zdaje się, że najnowszy Explorer też.duo pisze:chłopaki, ale przyznacie, że obecnie dużo osób ma dyslekcję
Moim zdaniem nie, o ile zamiast "ó" stosuje się "o" itp. Natomiast interpunkcja, szczególnie kropki, zdecydowanie poprawiają czytelność tekstu.labek pisze:Nie sotosowanie polskich znakow to nie stosowanie ortografji :?:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt: