Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Co Was deneruje u innych użytkowników forum?

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 24 wrz 2007, 10:26

Co do kultury panującej na forum to zgodzę się z tobą Danek. Bądź co bądź mamy tu spoko ludzi. Kiedyś zajrzałem na forum Calibry i BMW. Nie będę komentował zachowania tamtych klubowiczów.

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 24 wrz 2007, 12:09

Labiel pisze:Kiedyś zajrzałem na forum Calibry i BMW. Nie będę komentował zachowania tamtych klubowiczów.
Hihi, bo Audi zobowiązuje :mrgreen:

Misiek_Stce
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Imię: Tomasz
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.9 1Z
Kontakt:

Post autor: Misiek_Stce » 24 wrz 2007, 16:14

Danek pisze:Labiel napisał/a:
Kiedyś zajrzałem na forum Calibry i BMW. Nie będę komentował zachowania tamtych klubowiczów.

Hihi, bo Audi zobowiązuje
Zobowiązuje fakt :-D . No kiedys tez zaglądałem na takie forum chyba własnie BMW to przeklinali jak sie dało i niezauważyłem zeby kto kolwiek im zwracał uwagę.
Akurat na naszym forum widac ze jest ład i porządek . 8-)

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 24 wrz 2007, 18:02

Misiek_Stce pisze: Zobowiązuje fakt :-D . No kiedys tez zaglądałem na takie forum chyba własnie BMW to przeklinali jak sie dało i niezauważyłem zeby kto kolwiek im zwracał uwagę.
Akurat na naszym forum widac ze jest ład i porządek . 8-)
Widocznie poziom intelektualny naszych klubowiczów jest nie co wyższy od posiadaczy BMW :mrgreen: Oni za to mają duże mięśnie i łyse głowy – nie obrażając nikogo.

UFOtm
Moderator
Moderator
Imię: Michał
Model: Inny
Nadwozie: Coupe quattro
Kontakt:

Post autor: UFOtm » 24 wrz 2007, 18:17

:arrow: a ja chcialem na poczatku zeby to forum bylo inne niz wszystkie i panowaly tu zelazne zasady ale rowniez poszlo to w zapomnienie...pamietasz Doc jak o tym ci pisalem...w mojej opinii jezeli ktos sie nie dostosowal to nie powinin byc zdziwiony ze to co wylal z siebie, czyli cieply mocz w postaci bezsensownego postu bedzie skasowany (sprzatniety) bez pytania o jego zgode. Po kilku takich akcjach albo by sie ktos nauczyl zachowywac na forum albo by poszedl np na AKP. W mojej opinii regulamin jest niepotrzebny bo jak wiemy i jest to potwierdzone i tak maly % go czyta...

Ogolnie nic wiecej mnie nie denerwuje w zachowaniach innych...

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 24 wrz 2007, 18:29

Danek pisze:Ok. zgoda, też siedzę na kilku innych forach, ale uważam, że jak wchodzę na czyjeś podwórko i wisi kartka pt. "zasady zachowania" to pierwsze co robię to czytam regulamin, niezależnie od tego czy jest identyczny czy nie. Zawsze może się znaleźć punkt zupełnie inny od wszystkich spotykanych dotąd. Po drugie rejestrując się wyrażasz zgodę na stosowanie się do regulaminu, jeśli ją wyrażasz nie znając regulaminu to tak jakbyś podpisywał umowę o kupnie autka bez oglądania go.
Co do zachowania to mamy tu na szczęście kulturalne towarzystwo :mrgreen:
z bólem serca przyznam sie, że też nie czytałem regulaminu :lol:

mi tam nic nie przeszkadza...a to że nowi userzy popełniają błędy to nic tragicznego...inaczej nie mieli byśmy co robić(moderatorzy i admin) :-)

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Danek » 24 wrz 2007, 19:15

FranoF1 pisze:z bólem serca przyznam sie, że też nie czytałem regulaminu :lol:
To w nagrodę, że się przyznałeś przepiszesz 10 razy regulamin w zeszycie w 2 linie, zrobisz fotki i podeślesz na dowód odebrania nagrody :mrgreen: .
Nooo doooobra 1 raz, ale rzetelnie! :lol:

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 24 wrz 2007, 19:31

Danek pisze:
FranoF1 pisze:z bólem serca przyznam sie, że też nie czytałem regulaminu :lol:
To w nagrodę, że się przyznałeś przepiszesz 10 razy regulamin w zeszycie w 2 linie, zrobisz fotki i podeślesz na dowód odebrania nagrody :mrgreen: .
Nooo doooobra 1 raz, ale rzetelnie! :lol:
spoko :lol: jaki termin? koniec grudnia :roll: :lol: :-P

Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: labek » 24 wrz 2007, 19:38

Frano musimy zapytac AUDI_A6 czy jest cos ciekawego w regulaminie bo mial go przeczytac :-)

Sikor jesli w jednym watku nie ma odpowiedzi to nie trzeba zaczynac nowego tylko wznowic ten stary...

Mnie jedynie denereuje takie glupie przytakiwanie gdzie np jedna osoba pisze do drugiej dajac do zrozumienia ze ma go i tak gdzies i gada glupoty ( czasami i dobrze bo tak jest ) a post pod nim 10 osob wpisuje No no dokladnie jak on pisze, No wlasnie Zrozumiales ?, Jesli tego nie rozumiesz to nie mamy o czym gadac... Mniejwiecej jak takie bezmUzgie Yeti ktore przytakuja swojemu szefowi ;-)

Nie sotosowanie polskich znakow to nie stosowanie ortografji :?: ;-)

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 24 wrz 2007, 19:52

chłopaki, ale przyznacie, że obecnie dużo osób ma dyslekcję i robią błędy mimo wolnie .. trzeba o tym pamiętać ...

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Danek » 24 wrz 2007, 20:02

duo pisze:chłopaki, ale przyznacie, że obecnie dużo osób ma dyslekcję
Eeee tam raczej "małego lenia". Przecież zanim się kliknie w "wyślij" to można wkleić tekst do Worda, Worksa, Star Office'a itp. i sprawdzić ortografię, a nawet interpunkcję. Poza tym Nowa Mozilla ma wbudowany słownik ortograficzny, zdaje się, że najnowszy Explorer też.
labek pisze:Nie sotosowanie polskich znakow to nie stosowanie ortografji :?: ;-)
Moim zdaniem nie, o ile zamiast "ó" stosuje się "o" itp. Natomiast interpunkcja, szczególnie kropki, zdecydowanie poprawiają czytelność tekstu.

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 24 wrz 2007, 20:43

rano musimy zapytac AUDI_A6 czy jest cos ciekawego w regulaminie bo mial go przeczytac
aaa i już wiem dlaczego mój podpis został skasowany punkt 19 mi pomógł :-P . A poza tym to same nakazy i zakazy hehe. No i 5 punkt mi się podoba.

Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: labek » 24 wrz 2007, 20:48

duo pisze:chłopaki, ale przyznacie, że obecnie dużo osób ma dyslekcję i robią błędy mimo wolnie .. trzeba o tym pamiętać ...
Dyslekcja to taka Ch..wa wymowka w podstawowce na studiach nikt na to nie patrzy... Poprostu trzeba sie wziac za siebie i sie bardziej kontrolowac.

Awatar użytkownika
czarekj
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czarekj » 25 wrz 2007, 11:35

Dysleksja - dla mnie oznacza lenistwo. Jeżeli ktoś ma takie ułomności to zawsze może tekst sprawdzić w różnych edytorach.

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 25 wrz 2007, 11:40

czarekj pisze:Dysleksja - dla mnie oznacza lenistwo. Jeżeli ktoś ma takie ułomności to zawsze może tekst sprawdzić w różnych edytorach.
Ja tak robie :mrgreen: Chodź przyznam się też nie zawsze. Czasami przekręcam literki, alebo jak szybko pisze to zamiast ś,ę,ł wychodzą mi s,e,l.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”