Polary - dyskusja
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
tbomba, mój wygląda tak: ---> KLIK <---.
Re: Polary klubowe - zamówienia
A tak głupio pytając - do kiedy można zaklepywać i kiedy wysyłka będzie?
Już prostuję. Faktycznie pomyliłem te rozmiary i gramatura to 360. W temacie zamówień już poprawiłem korzystając z linku eSPe. Jeżeli ktoś zamówił nie zgodnie z właściwymi rozmiarami to proszę poprawić swój post.eSPe pisze:Tylko jeżeli to jest w rzeczywistości 360 a nie 300 to kubik powinien podać rzeczywistą rozmiarówkę (tą co ja podałem) bo HiQ-360 jest na prawdę większa od standardowych bluz dostępnych w sklepach no i jest XXXL.
-
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ftyczek, takie są koszta a kubik nie zarabia bo też je sprzedaje po kosztach zakupu i bez "marży klubowej".
Ja zamawiałem ten sam model w innej firmie z haftem na klacie i dużym na plecach i płaciłem te same pieniądze.
Taki polar z haftem na samej piersi płacisz około 76-80zł.
Dopłata zapewnie jest za haft na plecach (ja płaciłem za duży haft około 20zł czyli razem około 100zł. Dodatkowo masz wysyłkę (sam wysyłałem na Warmińsko Mazurskim Klubie to wiem ile kosztuje wysyłka takiej bluzy).
Chyba nie myślisz że kubik będzie uszczęśliwiał wszystkich ze swojej kasy i gratisowo im wysyłał.
Zresztą wątek do dyskusji jest tutaj: https://audi80.pl/polary-dyskusja-vt61932.htm
Nie spamujmy tutaj już.
Ja zamawiałem ten sam model w innej firmie z haftem na klacie i dużym na plecach i płaciłem te same pieniądze.
Taki polar z haftem na samej piersi płacisz około 76-80zł.
Dopłata zapewnie jest za haft na plecach (ja płaciłem za duży haft około 20zł czyli razem około 100zł. Dodatkowo masz wysyłkę (sam wysyłałem na Warmińsko Mazurskim Klubie to wiem ile kosztuje wysyłka takiej bluzy).
Chyba nie myślisz że kubik będzie uszczęśliwiał wszystkich ze swojej kasy i gratisowo im wysyłał.
Zresztą wątek do dyskusji jest tutaj: https://audi80.pl/polary-dyskusja-vt61932.htm
Nie spamujmy tutaj już.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2011, 14:20 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- ShoofeL
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Osobiście zamawiam polary dla AudiŚląsk i powiem Wam, że cenę macie z kosmosu...
U nas taki sam polar z dużym logiem na plecach i mniejszym na piersi + nick kosztuje 78 zł.
Nie wierze, że nie zarabiacie na tym. Moglibyście chociaż nie oszukiwać...
Podejrzewam, że robicie w tej samej firmie, co i my, więc dowiem się ile kosztują Wasze i napisze prawdę...
Pozdro...
U nas taki sam polar z dużym logiem na plecach i mniejszym na piersi + nick kosztuje 78 zł.
Podejrzewam, że robicie w tej samej firmie, co i my, więc dowiem się ile kosztują Wasze i napisze prawdę...
Pozdro...
Moim skromnym zdaniem uważam, że cena za za taki polar z naszywką komputerową nie jest ceną z kosmosu.ShoofeL pisze:U nas taki sam polar z dużym logiem na plecach i mniejszym na piersi + nick kosztuje 78 zł.
Uważam też, że nawet jeśli w cenie są jakieś profity dla chłopaków którzy się tym zajmują to ja nie mam nić przeciwko temu. Klub Audi 80 jest klubem non-profit czyli utrzymanie klubu (hosting, serwery, programiści graficy itp) jest finansowane z klubowej kasy którą wspierają Klubowicze, admini (m.in Doc) i kasa z reklam.
Poza tym chłopaki którzy bardzo aktywnie działają na stronie wkładają mnóstwo serca i własnego czasu a czasami pieniędzy.
Kubik, wyraźnie napisał ile kosztuje gotowy Polar + wysyłka. Wiec nie ma mowy o jakimś oszustwie. Nikt nikogo tutaj nie zmusza do zakupu.