Kalendarz 2012 - dyskusja, uwagi, ustalenia.
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jestem tego samego zdania, auto niech będzie całe najlepiej jak by udało się pomniejszyć całe zdjęcie i je tam wcisnąć bo i widok jest niczego sobie.IC69 pisze:Daniel, ale co jest tematyką tego kalendarza - samochody którymi jeżdżą klubowicze, czy okolice ktore zamieszkują?ATLAS pisze:widoczek jest ładny i pomyślałem, że jedna karta może być "bardziej artystyczna"
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dawaj auto. To tak jak byś na swoim miesiącu dał na 90% na zdjęciu myjnię samochodową a na 10% zdjęcia zderzak swojego Cabrio.Wino pisze:Jestem tego samego zdania, auto niech będzie całe najlepiej jak by udało się pomniejszyć całe zdjęcie i je tam wcisnąć bo i widok jest niczego sobie.IC69 pisze:Daniel, ale co jest tematyką tego kalendarza - samochody którymi jeżdżą klubowicze, czy okolice ktore zamieszkują?ATLAS pisze:widoczek jest ładny i pomyślałem, że jedna karta może być "bardziej artystyczna"
Co do samego projektu to wyszło bardzo fajnie, ale jedno mnie zastanawia bo niektórym mini kalendarz w przód i w tył nie pasował bo coś tam bo coś tam.
Widzę że mini kalendarz wyleciał, ale miał wylecieć na rzecz czegoś (większe foto czy coś tam nie pamiętam bo ja byłem za tym żeby został). A on po prostu wyleciał i zostało puste miejsce.
Więc zastanawiam się po co on wyleciał (mógł zostać skoro miejsce i tak zostało).
Ok, zatem zrobię kadrowanie jak na pozostałych stronach. Po prostu te audi ni w pięć ni w dziesięć nie pasuje mi do kalendarza (szczególnie ta dokładka zderzaka mnie irytuje) ;/ ;/ ;/Wino pisze:Jestem tego samego zdania, auto niech będzie całe najlepiej jak by udało się pomniejszyć całe zdjęcie i je tam wcisnąć bo i widok jest niczego sobie.IC69 pisze:Daniel, ale co jest tematyką tego kalendarza - samochody którymi jeżdżą klubowicze, czy okolice ktore zamieszkują?ATLAS pisze:widoczek jest ładny i pomyślałem, że jedna karta może być "bardziej artystyczna"
Zapytałem w nadziei, że spodoba się mój pomysł na listopad. Pomyślałem, że w ankiecie wygrał ładny widok, a nie konkretnie ten egzemplarz audi...
Zatem na mojej ścianie październik 2012 będzie trwał aż do grudnia <mikolaj>
Zatem wylałem to co mnie bolało i mogę wydać kompletny kalendarz późniejszym wieczorkiem.
[ Dodano: 2011-12-12, 20:04 ]
eSPe, wszystko jest poprawione, tylko ten zrzut listopadowej karty jest stary i nie ma poprawek.
Nawet próbowałem kalendarz dwurzędowy, bo taki jak obecnie tylko rozszerzony w pionie nie wygląda jakoś cudownie, bo jest mało proporcjonalny.
Jednak nicki będą w prawym dolnym rogu zdjęcia, bo tak z boku rozwalało kompozycję.
- Smerfetka8
- Forum Audi 80
Kolego ATLAS ja się nie czepiam twoje auta ani innych które wygrały...ATLAS pisze:
Ok, zatem zrobię kadrowanie jak na pozostałych stronach. Po prostu te audi ni w pięć ni w dziesięć nie pasuje mi do kalendarza (szczególnie ta dokładka zderzaka mnie irytuje) ;/ ;/ ;/
Zapytałem w nadziei, że spodoba się mój pomysł na listopad. Pomyślałem, że w ankiecie wygrał ładny widok, a nie konkretnie ten egzemplarz audi...
Zatem na mojej ścianie październik 2012 będzie trwał aż do grudnia <mikolaj>
Takie zdjęcie wygrało i takie ma być na kalendarzu.
Co do nakładki zderzaka jest to orginał firmy tuningowej ABT która wykonuje pod Audi..
a nie żadna podróba...
Jak ci się nie podoba to zrób sobie jedną sztukę kalendarza bez mojego Audi...
nikt się nie czepia zdjęcia tylko ty..
chyba nie jesteś zwolennikiem rasizmu wśród Audi..
jugo007, nie czepiam się i rasistą nie jestem. Nie podoba mi się Twoje audi, ale w kalendarzu będzie standardowo wykadrowane z wyczernioną rejestracją tak jak chciałeś.
Już ostatnie dopieszczenia robię i zaraz polecę z niemalże wsadowo-skryptową wymianą fotek aut, nicków i dni miesięcy. Muszę to dziś skończyć choćby o 2 w nocy.
Już ostatnie dopieszczenia robię i zaraz polecę z niemalże wsadowo-skryptową wymianą fotek aut, nicków i dni miesięcy. Muszę to dziś skończyć choćby o 2 w nocy.
-
- Forum Audi 80
Nie wiem, może to tylko moje zdanie, ale szczerze to do kalendarza pasuje mi tylko kilka zdjęć: jugo, kolczat, górnik, zana potem może jeszcze 2-3 w miarę.
Trochę to nie fair co piszesz - można było odpuścić. Nie podoba Ci się - spoko, ale czemu nie wyretuszujesz np. Żetonowi naklejek i namiotu, a sobie myjni (auta mi się podobają, zdjęcia gorzej) i tak jest z połową zdjęć, że samochody naprawdę fajne i dopieszczone, a na zdjęciu nic nie widać, albo motywem skupiającym uwagę jest jakiś wynalazek, brakuje foty z rodzinką robiącą grilla i autko w tle.
Czas na ocenianie już minął, ale cieszę się, że nie miałem aktualnych zdjęć, bo pewnie bym posłał i to by dopiero było bo mam dokładki Zendera i z przodu i z tyłu i przy ew. wygranej zostałoby tylko niebo w "moim" miesiącu.
Ja to się martwię czym innym, że z kalendarzem wyjdzie tak jak z polarami (wiem że kosztowało to kupe czasu, starań i doceniam to), ale jak to jest, że w każdym momencie mogę sobie indywidualnie zamówić identyczny polar za 80-90 zł (w tym przesyłka)-jak pytałem, pokazałem gościowi temat z polarami, a tu przecież mamy większe zamówienie więc i ceny możnaby negocjować?
Mam nadzieję, że nie zezłościłem wszystkich, jeśli tak to przepraszam. Takie są moje odczucia. Pozdrawiam!
Trochę to nie fair co piszesz - można było odpuścić. Nie podoba Ci się - spoko, ale czemu nie wyretuszujesz np. Żetonowi naklejek i namiotu, a sobie myjni (auta mi się podobają, zdjęcia gorzej) i tak jest z połową zdjęć, że samochody naprawdę fajne i dopieszczone, a na zdjęciu nic nie widać, albo motywem skupiającym uwagę jest jakiś wynalazek, brakuje foty z rodzinką robiącą grilla i autko w tle.
Czas na ocenianie już minął, ale cieszę się, że nie miałem aktualnych zdjęć, bo pewnie bym posłał i to by dopiero było bo mam dokładki Zendera i z przodu i z tyłu i przy ew. wygranej zostałoby tylko niebo w "moim" miesiącu.
Ja to się martwię czym innym, że z kalendarzem wyjdzie tak jak z polarami (wiem że kosztowało to kupe czasu, starań i doceniam to), ale jak to jest, że w każdym momencie mogę sobie indywidualnie zamówić identyczny polar za 80-90 zł (w tym przesyłka)-jak pytałem, pokazałem gościowi temat z polarami, a tu przecież mamy większe zamówienie więc i ceny możnaby negocjować?
Mam nadzieję, że nie zezłościłem wszystkich, jeśli tak to przepraszam. Takie są moje odczucia. Pozdrawiam!