Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Co Was deneruje u innych użytkowników forum?

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
kam_nata
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kam_nata » 25 wrz 2007, 19:56

Ja mam dysleksję i nie uważam to za lenistwo, po prostu mylę się mimo, ze znam zasady ortografii. Jednak niesprawdzenie pisowni przed wysłaniem, to jest lenistwo. Gdyby każdy to robił i przeczytał wcześniej regulamin to by wszystko było dobrze.

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 25 wrz 2007, 20:03

kam_nata pisze:Ja mam dysleksję i nie uważam to za lenistwo
Nikt nie twierdzi, że dysleksja to lenistwo tylko wymówka. Jak sam zauważyłeś można sobie z tym radzić, co bardzo cieszy :mrgreen: .

Awatar użytkownika
hołard
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2,2 AAN

Post autor: hołard » 26 wrz 2007, 05:15

Dyslekcja, czy dysgrafia (raczej nie możliwa do zaobserwownaia na forum :mrgreen: ) To niczyja wina ale tak jak koledzy wspomnieli jest na to lekarstwo ; Natomiast mało jest rzeczy które by mnie denerwowały u innych klubowiczów, chociaż pytanie o ten sam ciągle wałkowany temat czy źle nazwane tematy z lenistwa drażnią oko czasem :-P

Awatar użytkownika
Mentor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Mentor » 28 wrz 2007, 19:50

Mnie na różnych forach (jestem również aktywnym użytkownikiem forum www.elektroda.pl ) gnębi, i wykańcza robienie błędów w prostych wyrazach. Rozumiem już problemy z interpunkcją, i wątpliwościami jak napisać "nie", ale błędy w wyrazach np. kuł, jóż, itp. są przygnębiające... Mniejszym problemem jest pytanie o problem wałkowany 1000000 razy na forach.

Tak więc drodzy koledzy, zwracajmy na to uwagę ;]

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: labek » 03 paź 2007, 19:19

Mnie denerwuje ze nowi uzytkowinicy chca sie pokazac i jest 1000 bezsensownych tematow... np. Dzien audi 80, Ile u was kosztuje Ropa ( WHAT A FUCKING DIFFRENCE !!! chcesz sie podbudowac czy zalamac ??)... Zenada !! I PROSZE nie robcie ze swoich aut niewiadomo czego. Klotnie z dziewczyna o jakiegos starocia. Nie przesadzajcie, i tak wiekszosc osob tego forum jakby miala SIANO to zmienilaby auto na lepsze, wieksze/mniejsze, nowsze i na to forum nawet by nie zajrzalo!! Takie niestety sa realia. Wiem ze wielu osobom sie nie spodoba moj post ale co nalezu spojrzec prawdzie w oczy :)

Edit:
Jest i kolejny: Co robicie przed zima z ktorego np sie dowiedzialem ze niektorzy I tak stawiaja auto pod chmurka bo garaz zajety..
Ostatnio zmieniony 03 paź 2007, 20:12 przez labek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 03 paź 2007, 19:20

labek pisze:Mnie denerwuje ze nowi uzytkowinicy chca sie pokazac i jest 1000 bezsensownych tematow... np. Dzien audi 80, Ile u was kosztuje Ropa ( WHAT A FUCKING DIFFRENCE !!! chcesz sie podbudowac czy zalamac ??)... Zenada !! I PROSZE nie robcie ze swoich aut niewiadomo czego. Klutnie z dziewczyna o jakiegos starocia. Nie przesadzajcie, i tak wiekszosc osob tego forum jakby miala SIANO to zmienilaby auto na lepsze, wieksze/mniejsze, nowsze i na to forum nawet by nie zajrzalo!! Takie niestety sa realia. Wiem ze wielu osobom sie nie spodoba moj post ale co nalezu spojrzec prawdzie w oczy :)
maruda :lol: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 03 paź 2007, 19:28

labek, Jeden który sie odważył i powiedział prawdę... :mrgreen:

Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: labek » 03 paź 2007, 19:29

AUDI_A6 powiedz mi ile osob znasz na tym forum ktore maja inne auto niz 80 i sie wypowiadaja.... Hmmm Odpowiedz prosta :mrgreen:

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 03 paź 2007, 19:32

marudzicie chłopoki :mrgreen: zapraszam na piwko do siebie :mrgreen: to przestaniecie marudzic :mrgreen: adres na priw :-P :lol:

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 03 paź 2007, 19:32

labek pisze:AUDI_A6 powiedz mi ile osob znasz na tym forum ktore maja inne auto niz 80 i sie wypowiadaja...
Ups czegoś tu nie kumam :-( .

Awatar użytkownika
pączuś
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: pączuś » 03 paź 2007, 19:33

labek pisze:Mnie denerwuje ze nowi uzytkowinicy chca sie pokazac i jest 1000 bezsensownych tematow... np. Dzien audi 80, Ile u was kosztuje Ropa ( WHAT A FUCKING DIFFRENCE !!! chcesz sie podbudowac czy zalamac ??)... Zenada !! I PROSZE nie robcie ze swoich aut niewiadomo czego. Klutnie z dziewczyna o jakiegos starocia. Nie przesadzajcie, i tak wiekszosc osob tego forum jakby miala SIANO to zmienilaby auto na lepsze, wieksze/mniejsze, nowsze i na to forum nawet by nie zajrzalo!! Takie niestety sa realia. Wiem ze wielu osobom sie nie spodoba moj post ale co nalezu spojrzec prawdzie w oczy :)

Edit:
Jest i kolejny: Co robicie przed zima z ktorego np sie dowiedzialem ze niektorzy I tak stawiaja auto pod chmurka bo garaz zajety..
a po co te wywody? Ty też nie jesteś użytkownikiem z dużym stażem. skoro uważasz swoje auto za zbędnego starocia, to co porabiasz w tym klubie. my kochamy te autka i czasem chcemy pogadać na każdy temat, może to być nawet problem mycia szyby, ale jesteśmy w swoim groniem i mamy podobne hobby. Wracając do tematu, mnie najbardziej denerwują błędy ortograficzne ( u kolegi klutnia np.) jak i marudzenie.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
labek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: labek » 03 paź 2007, 20:10

Fakt moj blad(juz poprawiam). A prawdziwy milosnik audi80 bedzie nim zawsze nawet jak nie bedzie mial tego auta.

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 03 paź 2007, 20:24

labek pisze:Fakt moj blad(juz poprawiam). A prawdziwy milosnik audi80 bedzie nim zawsze nawet jak nie bedzie mial tego auta.
no i luz :mrgreen:

pozdrawiam wszystkie dziewczyny na tym forum :lol:

Awatar użytkownika
zserty
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: zserty » 03 paź 2007, 20:37

A ja popieram labka, poza jednym*. Nie tyle co mnie to denerwuje, co nie chce mi się tego czytać.
Wiem, że nikt mnie nie zmusza.
Jednak nie można nikomu zabronić wszczynać nowych dyskusji, byleby tylko były w odpowiednich działach i się nie powtarzały.
Też odnoszę takie wrażenie, że część użytkowników gdyby mogli to zmieniliby auto a potem klub.
PS. Dzień audi bije wszystkie inne tematy na głowę. :-|

*
I PROSZE nie robcie ze swoich aut niewiadomo czego. Klotnie z dziewczyna o jakiegos starocia.
Ja nabyłem starocia :mrgreen: i dziewczyna mnie opuściła. :-P

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 03 paź 2007, 22:14

Danek pisze:
labek pisze:AUDI_A6 powiedz mi ile osob znasz na tym forum ktore maja inne auto niz 80 i sie wypowiadaja...
Ups czegoś tu nie kumam :-( .
Ja również co miałes na myśli bo nierozumiem?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”