Co Was deneruje u innych użytkowników forum?
- hołard
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Dyslekcja, czy dysgrafia (raczej nie możliwa do zaobserwownaia na forum :mrgreen: ) To niczyja wina ale tak jak koledzy wspomnieli jest na to lekarstwo ; Natomiast mało jest rzeczy które by mnie denerwowały u innych klubowiczów, chociaż pytanie o ten sam ciągle wałkowany temat czy źle nazwane tematy z lenistwa drażnią oko czasem 
Mnie na różnych forach (jestem również aktywnym użytkownikiem forum www.elektroda.pl ) gnębi, i wykańcza robienie błędów w prostych wyrazach. Rozumiem już problemy z interpunkcją, i wątpliwościami jak napisać "nie", ale błędy w wyrazach np. kuł, jóż, itp. są przygnębiające... Mniejszym problemem jest pytanie o problem wałkowany 1000000 razy na forach.
Tak więc drodzy koledzy, zwracajmy na to uwagę ;]
Pozdrawiam
Tak więc drodzy koledzy, zwracajmy na to uwagę ;]
Pozdrawiam
Mnie denerwuje ze nowi uzytkowinicy chca sie pokazac i jest 1000 bezsensownych tematow... np. Dzien audi 80, Ile u was kosztuje Ropa ( WHAT A FUCKING DIFFRENCE !!! chcesz sie podbudowac czy zalamac ??)... Zenada !! I PROSZE nie robcie ze swoich aut niewiadomo czego. Klotnie z dziewczyna o jakiegos starocia. Nie przesadzajcie, i tak wiekszosc osob tego forum jakby miala SIANO to zmienilaby auto na lepsze, wieksze/mniejsze, nowsze i na to forum nawet by nie zajrzalo!! Takie niestety sa realia. Wiem ze wielu osobom sie nie spodoba moj post ale co nalezu spojrzec prawdzie w oczy 
Edit:
Jest i kolejny: Co robicie przed zima z ktorego np sie dowiedzialem ze niektorzy I tak stawiaja auto pod chmurka bo garaz zajety..
Edit:
Jest i kolejny: Co robicie przed zima z ktorego np sie dowiedzialem ze niektorzy I tak stawiaja auto pod chmurka bo garaz zajety..
Ostatnio zmieniony 03 paź 2007, 20:12 przez labek, łącznie zmieniany 2 razy.
maruda :lol: :mrgreen:labek pisze:Mnie denerwuje ze nowi uzytkowinicy chca sie pokazac i jest 1000 bezsensownych tematow... np. Dzien audi 80, Ile u was kosztuje Ropa ( WHAT A FUCKING DIFFRENCE !!! chcesz sie podbudowac czy zalamac ??)... Zenada !! I PROSZE nie robcie ze swoich aut niewiadomo czego. Klutnie z dziewczyna o jakiegos starocia. Nie przesadzajcie, i tak wiekszosc osob tego forum jakby miala SIANO to zmienilaby auto na lepsze, wieksze/mniejsze, nowsze i na to forum nawet by nie zajrzalo!! Takie niestety sa realia. Wiem ze wielu osobom sie nie spodoba moj post ale co nalezu spojrzec prawdzie w oczy
a po co te wywody? Ty też nie jesteś użytkownikiem z dużym stażem. skoro uważasz swoje auto za zbędnego starocia, to co porabiasz w tym klubie. my kochamy te autka i czasem chcemy pogadać na każdy temat, może to być nawet problem mycia szyby, ale jesteśmy w swoim groniem i mamy podobne hobby. Wracając do tematu, mnie najbardziej denerwują błędy ortograficzne ( u kolegi klutnia np.) jak i marudzenie.labek pisze:Mnie denerwuje ze nowi uzytkowinicy chca sie pokazac i jest 1000 bezsensownych tematow... np. Dzien audi 80, Ile u was kosztuje Ropa ( WHAT A FUCKING DIFFRENCE !!! chcesz sie podbudowac czy zalamac ??)... Zenada !! I PROSZE nie robcie ze swoich aut niewiadomo czego. Klutnie z dziewczyna o jakiegos starocia. Nie przesadzajcie, i tak wiekszosc osob tego forum jakby miala SIANO to zmienilaby auto na lepsze, wieksze/mniejsze, nowsze i na to forum nawet by nie zajrzalo!! Takie niestety sa realia. Wiem ze wielu osobom sie nie spodoba moj post ale co nalezu spojrzec prawdzie w oczy
Edit:
pozdrawiam
A ja popieram labka, poza jednym*. Nie tyle co mnie to denerwuje, co nie chce mi się tego czytać.
Wiem, że nikt mnie nie zmusza.
Jednak nie można nikomu zabronić wszczynać nowych dyskusji, byleby tylko były w odpowiednich działach i się nie powtarzały.
Też odnoszę takie wrażenie, że część użytkowników gdyby mogli to zmieniliby auto a potem klub.
PS. Dzień audi bije wszystkie inne tematy na głowę. :-|
*
Wiem, że nikt mnie nie zmusza.
Jednak nie można nikomu zabronić wszczynać nowych dyskusji, byleby tylko były w odpowiednich działach i się nie powtarzały.
Też odnoszę takie wrażenie, że część użytkowników gdyby mogli to zmieniliby auto a potem klub.
PS. Dzień audi bije wszystkie inne tematy na głowę. :-|
*
Ja nabyłem starocia :mrgreen: i dziewczyna mnie opuściła.I PROSZE nie robcie ze swoich aut niewiadomo czego. Klotnie z dziewczyna o jakiegos starocia.