Polary - dyskusja
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Panowie, ja kilka postów wyżej wrzuciłem foto tego co zamawiałem osobiście dla "Kormorana".
Ja poważnie płaciłem za nie około 98zł.
Oczywiście Hi-Q 360.
Babeczka która mi to robiła (oczywiście pozdrawiam Panią serdecznie za rewelacyjną obsługę) robiła nam też koszulki polo też z Adlera.
Ceny jakie mi podała to:
Polar z logo na piersi 10cm x 10cm 76zł
Personalizacja (nick) dopłata 5zł
Haft na plecy o szerokości 25cm (wysokość wyszła z proporcji ale na moje oko coś około 20cm) - dopłata 17zł
Nakład był tylko 20 sztuk. Nie wiem ile Wy na audiśląsk zamawialiście ale nakład też ma znaczenie.
Oczywiście wysyłkę gratis mieliśmy.
Gadałem z kubikiem jak szukał firmy wykonawczej i wiem że bluzy są bez "klubopodatku" - kubik jest instalatorem a nie handlarzem ciuchów więc ma inny sposób zarobkowania. :evil:
Jeżeli mieliście lepsze dojście do lepszej oferty było się chwalić wcześniej. Kubik wolał może i droższą ofertę ale na miejscu bo po koszulkach na których jakości się sparzyliśmy wcale mu się nie dziwie.
Teraz każdy dzioba potrafi piłować. Było wcześniej "wyjść z podziemia" że macie dobry namiar na wykonawcę.
Ale jak każdy woli siedzieć na dupie i nie może poświęcić 30 sekund na napisanie posta z podpowiedzią dla kubika to proszę teraz nie marudzić.
Widmo - dokładnie.
A poza tym jeździj tam i z powrotem, załatw, dogadaj, powysyłaj, powypisuj poleconych, po podpisuj koperty - po to aby na samo dzień dobry ktoś cię od złodziei i kłamców wyzwał.
Ja poważnie płaciłem za nie około 98zł.
Oczywiście Hi-Q 360.
Babeczka która mi to robiła (oczywiście pozdrawiam Panią serdecznie za rewelacyjną obsługę) robiła nam też koszulki polo też z Adlera.
Ceny jakie mi podała to:
Polar z logo na piersi 10cm x 10cm 76zł
Personalizacja (nick) dopłata 5zł
Haft na plecy o szerokości 25cm (wysokość wyszła z proporcji ale na moje oko coś około 20cm) - dopłata 17zł
Nakład był tylko 20 sztuk. Nie wiem ile Wy na audiśląsk zamawialiście ale nakład też ma znaczenie.
Oczywiście wysyłkę gratis mieliśmy.
Gadałem z kubikiem jak szukał firmy wykonawczej i wiem że bluzy są bez "klubopodatku" - kubik jest instalatorem a nie handlarzem ciuchów więc ma inny sposób zarobkowania. :evil:
Jeżeli mieliście lepsze dojście do lepszej oferty było się chwalić wcześniej. Kubik wolał może i droższą ofertę ale na miejscu bo po koszulkach na których jakości się sparzyliśmy wcale mu się nie dziwie.
Teraz każdy dzioba potrafi piłować. Było wcześniej "wyjść z podziemia" że macie dobry namiar na wykonawcę.
Ale jak każdy woli siedzieć na dupie i nie może poświęcić 30 sekund na napisanie posta z podpowiedzią dla kubika to proszę teraz nie marudzić.
Widmo - dokładnie.
A poza tym jeździj tam i z powrotem, załatw, dogadaj, powysyłaj, powypisuj poleconych, po podpisuj koperty - po to aby na samo dzień dobry ktoś cię od złodziei i kłamców wyzwał.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
krzysiek_s17, proponuję wybrać się do reala i sprawdzić.krzysiek_s17 pisze:jak wygląda w realu ????
Może został chociaż jeden.
Czyście pocipieli do cholery?
Tu się zamawia a nie dyskutuje.
Nazwy wątku przeczytać nie umiecie?
https://audi80.pl/polary-dyskusja-vt61932.htm
Czy leci z nami Moder?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: