Audi Cabriolet 2.6 V6
Filmik z zamknięcia sezonu. Zwracam się o nie docinanie, że krótkie spodenki i sandały. Zaznaczam, że było kur.. nieziemsko gorąco w te lato
Światło było OK ale ustawienie auta niefortunne bo z jednej strony było dobrze dosłonecznione a z drugiej "cień".
(proponuję oglądać w opcji na "pełnym ekranie", najlepiej 720p)
Światło było OK ale ustawienie auta niefortunne bo z jednej strony było dobrze dosłonecznione a z drugiej "cień".
(proponuję oglądać w opcji na "pełnym ekranie", najlepiej 720p)
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No wystaje nie wiele w stosunku do sedana bo cab ma pojemniejsze błotniki. Co do przodu to moim zdaniem jest za duża różnica w szerokościach pomiędzy przodem a tyłem.
W sedanie 9,5J na adapterze 25 mm by wystawało około 25mm albo nawet i więcej :shock: Tak że u Ciebie bardzo fajnie to wygląda
Do przodu jak dasz 25mm dystans to będzie lepiej ale podejrzewam że tam potrzeba 30mm Ale przymierzysz to będziesz widział
W sedanie 9,5J na adapterze 25 mm by wystawało około 25mm albo nawet i więcej :shock: Tak że u Ciebie bardzo fajnie to wygląda
Do przodu jak dasz 25mm dystans to będzie lepiej ale podejrzewam że tam potrzeba 30mm Ale przymierzysz to będziesz widział
Panowie. Audi powoli będzie wychodzić z zimowego letargu. Pół roku przejeździłem Civiciem po to aby oszczędzić cabrioleta od soli i uważam "mission is completed". A więc czas na.. wydatki :roll:
Potrzebuję skorzystać z usług osoby, która wypoleruje mi ranty, ponieważ po wizycie na myjce zaszły mi mlekiem. Najlepiej aby był to ktoś z Mazowieckiego.. a jak nie to rozważę każdą ofertę. Dodatkowo warto byłoby zrobić coś z rantem, ponieważ miał on nieoczekiwany wjazd na krawężnik, przez co zrobiło się zadrapanie.
Ile takie dwie usługi mogą kosztować?
Potrzebuję skorzystać z usług osoby, która wypoleruje mi ranty, ponieważ po wizycie na myjce zaszły mi mlekiem. Najlepiej aby był to ktoś z Mazowieckiego.. a jak nie to rozważę każdą ofertę. Dodatkowo warto byłoby zrobić coś z rantem, ponieważ miał on nieoczekiwany wjazd na krawężnik, przez co zrobiło się zadrapanie.
Ile takie dwie usługi mogą kosztować?
quick, Moge zrobic ale sie z tzm zejdzie z braku czasu, swoich nawet nie mam kiedy ogarnac :-|
jesli ci sie naprawde nie spieszy to moge ogarnac ten temat.
Takie cos powinno kosztowac z wyrownaniem rantow, skreceniem i rozkreceniem felg, wypolerowanaiem rantow mysle ze max 450zl.
Jesli nie ja to w mazowieckim masz mnostwo ludzik torzy to ogarna, Bartek w Zyrardowie, Fabian w warszawie to tylko dwa z mnostwa przykladow ktore moge polecic, jesli chcesz namiar to wal na PW.
jesli ci sie naprawde nie spieszy to moge ogarnac ten temat.
Takie cos powinno kosztowac z wyrownaniem rantow, skreceniem i rozkreceniem felg, wypolerowanaiem rantow mysle ze max 450zl.
Jesli nie ja to w mazowieckim masz mnostwo ludzik torzy to ogarna, Bartek w Zyrardowie, Fabian w warszawie to tylko dwa z mnostwa przykladow ktore moge polecic, jesli chcesz namiar to wal na PW.
Osobiście polecam i będę na dniach do niego jechać odebrać moje felgi. Jeśli chcesz, to mogę i Twoje mu zawieźć.Słonik pisze:Bartek w Zyrardowie
Polerka od Słonika i Bartka to ekstraklasa. Dodatkowo Słonika należy pochwalić za dbałość o szczegóły, w tym dokładne czyszczenie bębnów i dobre zabezpieczenie stretchem przed transportem. <ok>
Bartek na szczęście jeszcze nie pracuje i ma więcej czasu