Wreszcie udało mi się poprawić instalację gazową po gazownikach i okazało się że spartolili robotę, wszystko ładnie zrobione tylko nie prawidłowo.
Teraz ABC pali 14,26 gazu (tylko po mieście,automat).
Da się, tylko jak sie samemu zakasa rękawy. Co do gazowników to mam zdanie wyrobione.
99% to sztukanci bez pojęcia, talętu i chęci do pracy. Tylko pieniądze im w głowach.
Oszukują niewinnych, nie znających się na tym fachu klientów.
Wstyd że takich mamy fachowców (typowo polskie zachowanie, orżnąć bliźniego to jest teraz w modzie, bedzie o czym przy gorzale opowiadać).
[ Dodano: 2011-12-31, 14:21 ]
jakby panowie mieli problem z gazownia w Vkach to prosze pytac chetnie opowiem co było nie tak.
[ Dodano: 2011-12-31, 14:45 ]
PiotrLublin pisze:supramaster pisze:PiotrLublin pisze:Witam kolego, pomoge Ci troche o opini ABC
Jesli chodzi o dane techniczne z autocentrum to jakaś bzdura, mam automat w trybie normal - 9.4, Sport - 8.9, na oponach zimowych 195/65 15 no i oczywiscie na benzynie, na LPG prawie nie ma różnicy, chyba ze chodzi o V max- jaki sprawdzałem to 220km i spokojnie moglem dalej ciągnąc ale droga sie kończyła. Jesli chodzi o elastycznosc, oczywiscie od samego dolu ciągnie bardzo ladnie.
Spalanie imponująco niskie, brawo, co do Vmax udało mi się licznikowo 240km/h
na bezynce oczywiście.
No to ja tak samo spokojnie pojadę
Jesli chodzi o spalanie, to przy kazdy wciśnięciu pedału gazu do podłogi, w każdym ABC czy AAH będzie sie robił WIR w baku
to super kolego mamy jeszcze zdrowe bryczki jak na te lata.