[All] Ile palą nasze autka ?
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
Sam piszesz bzdury. Chcesz się przekonać to dawaj pociągiem do Trójmiasta i razem ze mną wrócisz moją Adicą do Rzeszowa - jak spalanie wyjdzie mniej niż 9 L to 5 koła jesteś w plecy jak więcej to ja jestem w plecy - testujesz ?PuSzEk pisze:80 B4 Sedan ośka 2,8 V6to 9L w trasie to chyba w 50% droga z górki :lol: ja tam swoje wiem, że 11-12L LPG to minimum, przy normalnej jeździe, więc kolego naucz się przeliczać spalanie i nie pisz bzdur :-| na mieście masz już w miare normalny wynikTrasa - 9 LPG
Miasto korki to i 16 LPG
-
- Forum Audi 80
- Imię: Pawel
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 2.6 ABC
Mi też ostatnio zachciało się spr ile niunia spala i tak:
80 AVANT TDI po modach jak w podpisie.
Opony zimowe 195/65/15
dystans 1200km 70%trasa (110-120),30% miasto (normalna dynamiczna jazda)
spalanie 5,7l/100km
paliwko zalane na LUKOIL pod sam korek więc o różnicy w nalaniu przez inne dystrybutory nie ma mowy.
80 AVANT TDI po modach jak w podpisie.
Opony zimowe 195/65/15
dystans 1200km 70%trasa (110-120),30% miasto (normalna dynamiczna jazda)
spalanie 5,7l/100km
paliwko zalane na LUKOIL pod sam korek więc o różnicy w nalaniu przez inne dystrybutory nie ma mowy.
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
wiesz da się i takie spalanie ustawić, jak jeździsz więcej na powietrzu :lol: tylko to do czasu :roll: chyba że się toczysz przez całą droge 70km/h to może podchodzić pod ten wynik ale ciężko mi w to uwierzyć że tak jeździsz, bo sam pisałeś, że nie emerycka jazda więc określ się bo na chwile obecną jak dla mnie to głupoty piszesz, bo dziwne, że NIKT na tym forum nie uzyskał takiego wyniku w spalaniu na trasie w AAH, więc mam podstawy żeby tak pisać, mamy 2 AAH w rodzinie i dobrze wiem, ile te auta palą(powinny palić) przy prawidłowym ustawieniuTeder pisze:Sam piszesz bzdury. Chcesz się przekonać to dawaj pociągiem do Trójmiasta i razem ze mną wrócisz moją Adicą do Rzeszowa - jak spalanie wyjdzie mniej niż 9 L to 5 koła jesteś w plecy jak więcej to ja jestem w plecy - testujesz ?PuSzEk pisze:80 B4 Sedan ośka 2,8 V6to 9L w trasie to chyba w 50% droga z górki :lol: ja tam swoje wiem, że 11-12L LPG to minimum, przy normalnej jeździe, więc kolego naucz się przeliczać spalanie i nie pisz bzdur :-| na mieście masz już w miare normalny wynikTrasa - 9 LPG
Miasto korki to i 16 LPG
Z całym szacunkiem do ciebie ale w bajki nie wierze, i może faktycznie naucz się obliczać spalanie, bo w mieście piszesz prawidłowo ale w trasie to robisz z niego TDI :lol: 9L PB ok, ale LPG nie ma takiej możliwości, bo by wychodziło, że 7L PB by palił