minimalne 11.5l srednio 12.5-13 cisnac podchodzi pod 14 czyli dosc tanio

Sam piszesz bzdury. Chcesz się przekonać to dawaj pociągiem do Trójmiasta i razem ze mną wrócisz moją Adicą do Rzeszowa - jak spalanie wyjdzie mniej niż 9 L to 5 koła jesteś w plecy jak więcej to ja jestem w plecy - testujesz ?PuSzEk pisze:80 B4 Sedan ośka 2,8 V6to 9L w trasie to chyba w 50% droga z górki :lol: ja tam swoje wiem, że 11-12L LPG to minimum, przy normalnej jeździe, więc kolego naucz się przeliczać spalanie i nie pisz bzdur :-| na mieście masz już w miare normalny wynikTrasa - 9 LPG
Miasto korki to i 16 LPG
wiesz da się i takie spalanie ustawić, jak jeździsz więcej na powietrzu :lol: tylko to do czasu :roll: chyba że się toczysz przez całą droge 70km/h to może podchodzić pod ten wynik ale ciężko mi w to uwierzyć że tak jeździsz, bo sam pisałeś, że nie emerycka jazdaTeder pisze:Sam piszesz bzdury. Chcesz się przekonać to dawaj pociągiem do Trójmiasta i razem ze mną wrócisz moją Adicą do Rzeszowa - jak spalanie wyjdzie mniej niż 9 L to 5 koła jesteś w plecy jak więcej to ja jestem w plecy - testujesz ?PuSzEk pisze:80 B4 Sedan ośka 2,8 V6to 9L w trasie to chyba w 50% droga z górki :lol: ja tam swoje wiem, że 11-12L LPG to minimum, przy normalnej jeździe, więc kolego naucz się przeliczać spalanie i nie pisz bzdur :-| na mieście masz już w miare normalny wynikTrasa - 9 LPG
Miasto korki to i 16 LPG